Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την τεταμένη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη, με τον πρώτο να παραχωρεί μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μέσα από την οποία δε διστάζει να «κάψει» τον παλιό του φίλο με τις ατάκες του.

Ο γνωστός παρουσιαστής σε πρόσφατη  συνέντευξη που παραχώρησε, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την κόντρα του με τον Αντώνη Κανάκη, μετά τα σχόλια του τελευταίου περί αντιγραφής της εκπομπής του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόσο καιρό αποφεύγει να κάνει σχόλια πάνω στο θέμα, μετά την αρχική του τοποθέτηση, ωστόσο θέλησε επιτέλους να σπάσει τη σιωπή του και να εκφράσει την δυσαρέσκειά του με το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στο «TV Εθνος» ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να μιλήσει με τον Αντώνη Κανάκη για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, λέγοντας: Ούτε κατά διάνοια, δεν σκέφτομαι να συναντηθώ μαζί του.

Όταν ενημερώθηκες για τα σχόλια “περί αντιγραφής” από τον Αντώνη Κανάκη, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;

Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου επί του θέματος. Όλα θα απαντηθούν στην ώρα τους, όπως έχω ήδη πει.

Είναι γνωστό πως είχατε μακρά προσωπική σχέση. Πότε και με ποιον τρόπο τελείωσε αυτή;

Αυτό δεν αφορά κανέναν και δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε οτιδήποτε σχετικό με αυτό.

Θα ήθελες να βρεθείτε μακριά από τις κάμερες ή ακόμη και on camera και να λύσετε το θέμα της κόντρας που προέκυψε;

Επειδή από μένα δεν έχει ξεκινήσει καμία κόντρα και τόσο καιρό μόνο ακούω πράγματα να λέγονται για μένα και για τη δουλειά μου, παλαιότερα ίσως και να το ήθελα. Αυτή τη στιγμή και μετά τόσες απρόκλητες, συνεχόμενες επιθέσεις, ούτε κατά διάνοια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο