Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ντούντεκ κατακεραυνώνει» τον Μέσι

Ο Ντούντεκ κατακεραυνώνει» τον Μέσι

Με τα χειρότερα λόγια αναφέρεται για τον Λιονέλ Μέσι στην αυτοβιογραφία του ο Γιέρζι Ντούντεκ, με τον Πολωνό παλαίμαχο τερματοφύλακα να μιλάει και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως ο Πορτογάλος είναι αλαζόνας αλλά αληθινός.

Έναν άλλο Λιονέλ Μέσι από αυτόν που βλέπουμε εδώ και σχεδόν 15 χρόνια στα γήπεδα, παρουσιάζει στην αυτοβιογραφία του ο Γιέρζι Ντούντεκ.

Ο Πολωνός πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2005, κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τίτλο, «Ο μεγαλύτερος τροχός της δικής μου αμάξης», όπου αναφέρεται στην καριέρα του και μεταξύ άλλων μιλάει για την προσωπική του εμπειρία από την επαφή του με τους Μέσι και Ρονάλντο.

Θυμίζουμε ότι την περίοδο 2007-11 ο Ντούντεκ βρισκόταν στην Ρεάλ όπου αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια ωστόσο μπόρεσε να σχηματίσει άποψη για τους δύο σούπερ σταρ.

Για τον Μέσι λέει: «Ήταν ψεύτικος και προκλητικός, όλοι στην Μπαρτσελόνα και ο Πεπ Γκουαρδιόλα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο. Το μόνο που ήθελαν ήταν να προκαλούν και κάποιες φορές τα κατάφερναν πολύ καλά.

Το έχει υποστεί και ο Ζοσέ Μουρίνιο με την υπόλοιπη ομάδα. Έβλεπα αυτόν τον Μέσι. Είχε προσβάλει τον Πέπε και τον Ράμος με τόσο ντροπιαστικό τρόπο, που δεν θα περίμενες από κάποιον ήρεμο και εκ πρώτης όψεως ευγενικό τύπο».

Αντίθετα στην αναφορά του στον Κριστιάνο, στέκεται στο γεγονός πως παρά το ότι είναι αλαζόνας, είναι πολύ αληθινός άνθρωπος όπως τονίζει. «Ο Κριστιάνο είναι αλαζόνας, αλλά κατά βάθος είναι αληθινός.

Είναι σαν τον Ραούλ, εγωκεντρικός, εξαιρετικά ανταγωνιστικός και στοχεύει στην επιτυχία. Και οι δύο θα προτιμούσαν να νικήσει η ομάδα 2-1 με δικά τους γκολ παρά μια νίκη με 5-0 και να σκοράρουν οι συμπαίκτες τους» αναφέρει συγκεκριμένα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024