Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σαρμπέλ : Σοκάρει μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Σαρμπέλ : Σοκάρει μιλώντας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Ο Σαρμπέλ μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε εν μέσω μάλιστα της πανδημίας του κοροναϊού

Μένοντας πια μόνιμα στο Λονδίνο, ο Σαρμπέλ μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να έχει προσβληθεί από κοροναϊό.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης (22/4), ο Σαρμπέλ μίλησε μέσω Skype στην «Φωλιά των Κου Κου» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όταν διαγνώστηκε με όγκο στις φωνητικές χορδές, ενώ ο ίδιος ανέφερε ότι αναγκάστηκε να κάνει αφωνία για ενάμιση μήνα.

«Πριν από δύο χρόνια έκανα εγχείρηση γιατί είχα όγκο. Έβγαλα ένα όγκο στις φωνητικές μου χορδές και χρειάστηκε να χειρουργηθώ για να τον αφαιρέσω. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το πρόβλημα, αλλά ευτυχώς δεν ήταν καρκίνος. Από τότε ο λαιμός μου είναι ευαίσθητος.

Πριν από λίγο καιρό είχα πάλι πρόβλημα, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται να κάνω επέμβαση. Από τον Ιανουάριο που έχω πρόβλημα ξανά, έκανα αφωνία για ενάμιση μήνα. Ευτυχώς, όμως, τώρα είναι όλα καλά» αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

«Πολύ πιθανόν να είχα και εγώ κοροναϊό»

Παράλληλα, ο Σαρμπέλ, ο οποίος ζει μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, τόνισε ότι τα πράγμα εκεί είναι πολύ σοβαρά εξαιτίας του ιού.

«Έχουμε 800-900 νεκρούς την ημέρα. Είναι σαν να γίνεται πόλεμος εδώ. Φοβάσαι να πας έξω και να ψωνίσεις στο σούπερ μάρκετ. Πιστεύω πως είναι πολύ πιθανόν να είχα και εγώ κοροναϊό.

Εδώ και τρεις εβδομάδες έχω πόνο στο στήθος. Ασφυξία. Δεν έχω πολύ δύσπνοια. Με πιάνει πότε-πότε. Πάει τρεις εβδομάδες. Δεν έχω πυρετό. Κάποια στιγμή θα κάνω το τεστ και θα μάθω. Επειδή δεν έχει γίνει πιο σοβαρό, ο οργανισμός μου το αντιμετωπίζει καλά. Για όλους είναι διαφορετικό. Ίσως να είναι και άγχος» δήλωσε σχετικά ο Σαρμπέλ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε αναλυτικά ο Σαρμπέλ:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024