Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάμπης Γιωτόπουλος : Το συγκινητικό «αντίο» της Ελένης Ράντου

Μπάμπης Γιωτόπουλος : Το συγκινητικό «αντίο» της Ελένης Ράντου

Η Ελένη Ράντου αποχαιρετά με τον δικό της συγκινητικό τρόπο τον αγαπημένο ηθοποιό Μπάμπη Γιωτόπουλο που έφυγε από τη ζωή

Θλίψη σκόρπισε στο χώρο του θεάματος η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλου και πολλοί ήταν οι συνάδελφοί του που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Μία εξ αυτών ήταν και η Ελένη Ράντου η οποία αποχαιρέτησε τον Μπάμπη Γιωτόπουλο που έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την επιτυχημένη συνεργασία τους στη σκηνή, στην κωμωδία «Κατάδικός μου» που παίχτηκε για τρεις σεζόν 2011-4 στο θέατρο Διάνα.

Μάλιστα αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία εμφάνισή του στο θέατρο.

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος δεν μένει πια εδώ. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου. Ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση της στο Facebook.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Ράντου στο Facebook αποχαιρετώντας τον Μπάμπη Γιωτόπουλο

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Ράντου ανακοίνωσε στους ακολούθους της στο Facebook πως αποφάσισε να ανεβάσει την θεατρική παράσταση «Κατάδικός μου» στο διαδίκτυο.

Το επιτυχημένο θεατρικό, στο οποίο συμμετείχε και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος ήταν το δώρο της δημιουργού τις ημέρες της καραντίνας.

«Ο Κατάδικος ΣΑΣ μόλις ανέβηκε στην παρακάτω διεύθυνση Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση που παίχτηκε για 3 χρόνια στο θέατρο Διάνα και σε όλη την Ελλάδα από τώρα μέχρι την Κυριακή 5 Απριλιίου στις 12 μμ. Μια ελάχιστη συνεισφορά στον εγκλεισμό μας» έγραφε.

Η είδηση του θανάτου του Μπάμπη Γιωτόπουλου

Tη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Μπάμπη Γιωτόπουλου γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook:

«Δυστυχώς με πληροφόρησαν ότι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι από τα παλαιότερα μέλη μας του Τασεη έφυγαν από την ζωή χτες και σήμερα.

Ο αγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος για πολλά χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεάτρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που είχε ξεκινήσει στα μπουλούκια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει. Θα ετοιμάσουμε αφιερώματα για τους καλούς μας συναδέλφους», έγραψε.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024