Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν - Χάρι : Ο κοροναϊός αλλάζει τα σχέδια για τα γενέθλια του Άρτσι

Μέγκαν – Χάρι : Ο κοροναϊός αλλάζει τα σχέδια για τα γενέθλια του Άρτσι

Τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων

Τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για τον εορτασμό των πρώτων γενεθλίων του μικρού τους γιου Άρτσι, άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήλπιζαν ότι ότι θα συνδύαζαν τα πρώτα γενέθλια του Άρτσι στις 6 Μαΐου με ένα πάρτι καλωσορίσματος στο Λος Άντζελες και έτσι να συναντηθούν με μέλη των οικογενειών τους και φίλου.

Τα σχέδια των Σάσεξ ωστόσο φαίνεται να άλλαξε η επέκταση των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό που περιλαμβάνουν και απαγόρευση όλων των κοινωνικών συγκεντρώσεων, παρατάθηκε στο Λος Άντζελες μέχρι τις 15 Μαΐου.

Έτσι, αντί για ένα μεγάλο πάρτι, ο Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ θα γιορτάσουν πιο απλά τα γενέθλια του γιου τους στο νέο τους σπίτι στο Λος Άντζελες, η τοποθεσία του οποίου παραμένει μυστήριο.

Συνεργάτης του ζευγαριού μάλιστα δήλωσε στη Daily Mail, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν καμία πρόθεση να παραβιάσουν τους κανόνες.

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τώρα, οι αρχές έχουν επεκτείνει τους περιορισμούς», δήλωσε τονίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση ο Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ να σκέφτονταν να κάνουν τώρα μια γιορτή.

«Όσο μοναδικό κι αν είναι που ο Άρτσι γίνεται ενός έτους, τώρα είναι η ώρα να λάβουμε υπόψη την ασφάλεια πιο σοβαρά από ποτέ», συνέχισε η ίδια πηγή και σημείωσε ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον για κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η εντυπωσιακή λίστα των καλεσμένων

Όπως σημειώνει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μία μακρά λίστα διάσημων φίλων που θα ήταν στη λίστα καλεσμένων για το πάρτι.

Μεταξύ αυτών είναι ο Τζέιμς Κορντέν, η Έλεν Ντε Τζένερις, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Έλτον Τζον, ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ, ο βραβευμένος με Grammy μουσικός παραγωγός Ντέιβιντ Φόστερ, η φίλη της Μέγκαν Μαρκλ Τζέσικα Μαλρόνι και η συμπρωταγωνίστρια της στο Suits Αμπιγκέιλ Σπένσερ.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024