Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Πατούλη : Ποζάρει με πασχαλινά αυγά και λαμπερή διακόσμηση

Μαρίνα Πατούλη : Ποζάρει με πασχαλινά αυγά και λαμπερή διακόσμηση

Η Μαρίνα Πατούλη μένει σπίτι εν μέσω καραντίνας και ποζάρει με πασχαλινά αυγά και λαμπερή διακόσμηση

Στη διάρκεια της καραντίνας, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η Μαρίνα Πατούλη μένει όπως όλοι μας σπίτι.

Αυτή τη φορά η Μαρίνα Πατούλη αποφάσισε να επιδοθεί στην μαγειρική και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το αποτέλεσμα.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής έβαψε τα κόκκινα αυγά, για το καλό, όπως επιτάσσει η παράδοση και ανέβασε μερικές φωτογραφίες με το αποτέλεσμα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Αυτή τη φορά η σύζυγος του περιφερειάρχη, ποζάρει στο σαλόνι της, κρατώντας τα κόκκινα αυγά που έχει ετοιμάσει για τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε, μάλιστα, φαίνονται και διάφορα σημεία από το σπίτι της, στο οποίο το χρυσό πρωταγωνιστεί ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε όλο το φόντο των φωτογραφιών να ξεχειλίζει από χρυσά αντικείμενα.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, η Μαρίνα Πατούλη έχει ανεβάσει και άλλη φορά φωτογραφίες όπου φαινόταν το χρυσό σπίτι της, έχοντας μάλιστα λάβει αρνητικά σχόλια, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι η διακόσμηση αυτή αγγίζει τα όρια της υπερβολής.

Η Μαρίνα Πατούλη, λοιπόν, που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της, αποφάσισε να απαντήσει σε αυτά τα σχόλια με τη νέα ανάρτηση, αστειευόμενη.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα που συνόδευε τις φωτογραφίες με τα κόκκινα αυγά, η κ. Πατούλη έγραψε:

«Μεγάλη Πέμπτη και κατά το παραδοσιακό έθιμο έβαψα για πρώτη χρονιά τα κόκκινα πασχαλινά αβγά!!! Και του χρόνου με υγεία σε όλους μας!#stayhome Υ.Γ. Λυπάμαι αν στενοχώρησα τους «φίλους» μου και τα έβαψα κόκκινα αντί για χρυσά!!!!!

Το μήνυμα για το φετινό Πάσχα

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα ελπίδας στους διαδικτυακούς της φίλους για το φετινό Πάσχα, με φόντο την πανδημία του κοροναϊού που δοκιμάζει και την Ελλάδα.

«Το φετινό μήνυμα της νίκης της Ζωής που μεταφέρει η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας γίνει η απαρχή για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αγάπης, ευθύνης, για να επαναπροσδιορίσουμε την ανθρωπιά και τις αξίες μας.

Ας μας προσφέρει γενναιόδωρα αποθέματα ψυχής και διδάγματα για να δούμε ξεκάθαρα όλα αυτά για τα οποία, ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στη φωτογραφία που δημοσίευσε στην οποία απεικονίζεται στην εκκλησία από κάποια άλλη χρονιά.

View this post on Instagram

Το φετινό μήνυμα της νίκης της Ζωής που μεταφέρει η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας γίνει η απαρχή για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αγάπης, ευθύνης, για να επαναπροσδιορίσουμε την ανθρωπιά και τις αξίες μας. Ας μας προσφέρει γενναιόδωρα αποθέματα ψυχής και διδάγματα για να δούμε ξεκάθαρα όλα αυτά για τα οποία, ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!#μενουμε_σπιτι #goodeaster

A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) on

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024