Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάλι Μπέρι : Το «καυτό» pillow challenge που έριξε το Instagram

Χάλι Μπέρι : Το «καυτό» pillow challenge που έριξε το Instagram

H πανέμορφη Χάλι Μπέρι φόρεσε τα ψηλοτάκουνά της, γυαλιά ηλίου, καπέλο και φυσικά το μαξιλάρι της και βγήκε να πάρει καθαρό αέρα στον κήπο του σπιτιού της...

H Χάλι Μπέρι έχει αποδείξει πως ο χρόνος δεν την αγγίζει καθόλου παραμένοντας αγέραστη και πάντα εντυπωσιακή.

Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει εντυπωσιάσει με το καλλίγραμμο κορμί της και το νεανικό πρόσωπό της, μολονότι διανύει το 53ο έτος της ηλικίας της.

Η τελευταία μόδα του διαδικτύου είναι το #PillowChallenge και είναι ό,τι πιο πρωτότυπο δημιουργήθηκε στην καραντίνα, με πρωταγωνιστές τα μαξιλάρια.

Οι διάσημες και στιλάτες influencers ανά τον κόσμο μένουν σπίτι, όπως και ο υπόλοιπος πληθυσμός του πλανήτη, και δεν μπορούν πλέον να εντυπωσιάσουν τους followers τους με στιλάτες street style εμφανίσεις.

Οι ίδιες λοιπόν βρήκαν έναν νέο τρόπο για να αποδείξουν το στιλ και την κομψότητά τους, ξεκινώντας ένα challenge στο Instagram, κατά το οποίο δημιουργούν αυτοσχέδια φορέματα από… τα μαξιλάρια τους.

Μετά από διάφορες bloggers και όχι μόνο, σειρά πήρε η ηθοποιός Χάλι Μπερι, η οποία έκανε σίγουρα μια ακόμα «καυτή» εμφάνιση, ποζάροντας με το μαύρο μαξιλάρι της, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του κορμιού της!

H πανέμορφη Χάλι Μπέρι φόρεσε τα ψηλοτάκουνά της, γυαλιά ηλίου, καπέλο και φυσικά το μαξιλάρι της και βγήκε να πάρει καθαρό αέρα στον κήπο του σπιτιού της.

Η φωτογραφία της Χάλι Μπέρι ενθουσίασε τους followers, οι οποίοι την αποθέωσαν για το στιλ και το καλλίγραμμο κορμί της.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024