Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά για τους «ήρωες» της πανδημίας

Κοροναϊός : Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά για τους «ήρωες» της πανδημίας

Μια ξεχωριστή ερμηνεία του «Hero» αφιέρωσε η Μαράια Κάρεϊ στους ήρωες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κοροναϊού

Μια ξεχωριστή ερμηνεία του «Hero» αφιέρωσε η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) σε όσους είναι στην πρώτη γραμμή της πανδημίας του κοροναϊού.

Καθισμένη μπροστά από κορνιζαρισμένες φωτογραφίες των παιδιών της, σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο ηχογράφησης στο σπίτι της, η Μαράια Κάρεϊ εισήγαγε το βιντεοκλίπ λέγοντας ότι κάνει ό,τι μπορεί για να είναι η ίδια «γιορτινή» για το Πάσχα των Καθολικών που ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παρά το ότι ζούμε αυτό που αποκάλεσε «μοναδική στιγμή στην ιστορία».

«Είμαστε ενωμένοι σε αυτή την προσπάθεια και αυτή τη στιγμή» τόνισε.

«Θέλω να αξιοποιήσω αυτή τη στιγμή για να αναγνωρίσω και να τιμήσω τις θυσίες όλων όσοι εργάζονται καθημερινά, φροντίζοντας τις κοινότητές τους» συνέχισε και αναφέρθηκε σε αυτούς ως «οι ήρωες που κάνουν εφικτό το να έχουμε την καθημερινή ζωή μας».

Με συνοδεία στο πιάνο από τον εδώ και πολύ καιρό μουσικό διευθυντή της, τον Daniel Moore, η Μαράια Κάρεϊ παρουσίασε μια συντομευμένη εκδοχή του σιγκλ της.

Στο κλιπ υπήρχαν και «πασχαλινά αυγά» για τους φανατικούς θαυμαστές της, και ένα αρνάκι σε φωτογραφία πάνω σε στρατηγικά τοποθετημένο μουσικό αναλόγιο (μιας και οι θαυμαστές της, με αγάπη για την Carey, αποκαλούν τους εαυτούς τους «Lambily»).

To «Hero» (από το άλμπουμ του 1993 «Music Box») είναι βεβαίως το σήμα κατατεθέν της τραγουδίστριας.

Έχει τραγουδήσει την μπαλάντα σε αρκετές περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων σε συναυλία για συγκέντρωση χρημάτων μετά τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της 11ης Σεπτεμβρίου.

Την τραγούδησε και ενώπιον του Μπαράκ Ομπάμα, το 2009, στη χοροεσπερίδα επί τη αναλήψει των καθηκόντων του (λέγεται ότι ήταν ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του).

Ίσως η κορυφαία ερμηνεία του τραγουδιού από την ποπ σταρ ήταν όταν, το 1996, απότισε φόρο τιμής σε αστυνομικούς που «έπεσαν» κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, μια ερμηνεία που έκανε ακόμη και τον τότε Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον να βουρκώσει.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024