Η Βούλα Πατουλίδου αναφέρθηκε στην αγωνία που νιώθει για τον 21χρονο γιο της, που βρίσκεται στην Αμερική και ζει στο Erie της Pennsylvania, καθώς σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Gannon Science of Sports.

View this post on Instagram

Μέσα σ’ολη αυτή την αποθέωση του παραλόγου ξαφνικά ανακαλύπτουμε κάτι! Το κράτος αποδεικνύεται ανώτερο από τους πολίτες. Αφουγκράζεται τον κίνδυνο πριν από αυτούς Οργανώνεται, θέτει όρια, επιβάλει μέτρα. Παίρνει το τιμόνι σαν καπετάνιος και δίνει διαταγές χωρίς να παρεκκλίνει βήμα. Δείχνει μια υπευθυνότητα πέρα από αυτό που έχουμε συνηθίσει. Το ζητούμενο είναι ένα! Να αποδείξουμε ως Έλληνες πως είμαστε κι εμείς υπεύθυνοι και αυτό μας αξίζει! Ένα οργανωμένο κράτος και όχι το μπάχαλο.

A post shared by Voula Patoulidou (@voulapatoulidou) on

«Τρέμω για τον γιο μου που είναι στην Αμερική»

«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του COVID-19 κι εγώ τρέμω. Δεν ντρέπομαι να το πω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου.

View this post on Instagram

O οργανισμός ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ είχε πραγματοποιήσει πριν από χρόνια μία μεγάλη εκδήλωση. Το κεντρικό σύνθημα ήταν «Αγοράζοντας Ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε το σπίτι μας» Τότε, είχα δηλώσει , πως θα πρέπει να σκεφτόμαστε και να εργαζόμαστε συλλογικά , με σκοπό το γενικό όφελος της χώρας και όχι το ατομικό. Επανέρχομαι. Σήμερα, για να προστατέψουμε το αύριο. Σήμερα , για να πάρουν μπρος οι μηχανές: "την επόμενη μέρα”. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… Στηρίζουμε τις ελληνικές παραγωγικές μονάδες , για να πάμε μπροστά σαν χώρα και να μειώσουμε την ανεργία. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ !!! #menoumespiti

A post shared by Voula Patoulidou (@voulapatoulidou) on

«Δεν πα να ’ναι δύο μέτρα άντρας. Για μένα θα ’ναι πάντα το παιδάκι που άφησα από το χέρι στην Α’ Δημοτικού και το έβλεπα να κάνει δειλά βήματα για να μπει στην τάξη του» πρόσθεσε με ειλικρίνεια στο Secret καταλήγοντας πως «με παρηγορεί η ιδέα πως αυτήν τη στιγμή φορτώνεται με τόσο πολλές εμπειρίες που θα του χρησιμεύσουν στο μέλλον. Αυτήν τη στιγμή ωριμάζουμε όλοι βίαια. Μικροί, μεγάλοι. Έμπειροι και άπειροι. Τι κάνω εγώ ως μάνα; Αυτό που έκανε, κάνει και θα συνεχίσει να κάνει κάθε Ελληνίδα μάνα… Προσεύχομαι»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr