Η αστρολόγος Άση Μπήλιου  παρουσιάζει αναλυτικά πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα για κάθε ζώδιο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα είπε η Άση Μπήλιου από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, τα πράγματα ξεκινούν πιο «βαριά» και έρχονται δύσκολες μέρες για όλους με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, όμως από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά, η εβδομάδα θα κυλήσει πιο ήπια.

«Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινάει λίγο περίεργα, όποτε μπαίνει η Σελήνη στον Αιγόκερο περίεργα ξεκινάει η εβδομάδα. Εκτός των άλλων έχουμε και ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που είναι στον Κριό και τον Πλούτωνα που είναι στον Αιγόκερο. Αυτή είναι η κυρίαρχη όψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας, γι’ αυτό θα έλεγα ότι η εβδομάδα ξεκινά λίγο πιο βαριά.

Χρειάζεται μια προσοχή στη διαχείριση των σχέσεων, κυρίως με ανθρώπους οι οποίοι από τη φύση τους είναι λίγο καταπιεστικοί. Η επικοινωνία με τους άλλους έχει σκοπό να περάσουμε καλά, να ακούσουμε τον άλλον, αλλά όχι να του επιβάλλουμε τη δική μας διάθεση. Όταν νιώθετε ότι κάποιος πάει να το κάνει, καλύτερα να απομακρυνθείτε.

Από τη Μεγάλη Πέμπτη και μετά είναι πιο ήπια τα πράγματα. Τελειώνουν και τα γενέθλια των Κριών και ξεκινούν την Κυριακή τα γενέθλια των Ταύρων και νιώθω ότι μια Ανάσταση θα υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιου.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο από την Άση Μπήλιου.

Κριός

Ταύρος

Δίδυμοι

Καρκίνος

Λέων

Παρθένος

Ζυγός

Σκορπιός

Τοξότης

Αιγόκερως

Υδροχόος

Ιχθύες

Γράψτε το σχόλιό σας