Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουαλία : Πρόβατα κάνουν γύρω-γύρω όλοι σε παιδική χαρά

Ουαλία : Πρόβατα κάνουν γύρω-γύρω όλοι σε παιδική χαρά

Τα πρόβατα εκμεταλλεύτηκαν την απουσία ανθρώπων και βγήκαν να «παίξουν» σε παιδική χαρά

Την καλύτερή τους περνούν τα ζώα σε όλον τον πλανήτη, αφού εξαιτίας της απουσίας ανθρώπων λόγω του lockdown στα περισσότερα μέρη του κόσμου απολαμβάνουν μία πρωτόγνωρη ελευθερία κινήσεων.

Έτσι και στην Ουαλία, εντοπίστηκαν μερικά πρόβατα να την έχουν καταβρεί στην παιδική χαρά του αγροτικού πάρκου Raglan Farm Park.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του πάρκου, Γκάρεθ Γουίλιαμς, κατέγραψε έκπληκτος τα πρόβατα να «παίζουν», έχοντας ανέβει στο γνωστό σε όλους μας «γύρω-γύρω όλοι».

Δείτε το αστείο βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=LR4oxN8fPJk

Τα πρόβατα συνήθως φυλάσσονται μακριά από τον χώρο των παιδιών στο πάρκο, αλλά αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης του τα άφησε να κυκλοφορήσουν ελεύθερα, μιας και το πάρκο στο Μονμουθσάιρ είναι κλειστό, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, είναι η δεύτερη φορά που ο ιδιοκτήτης του, τα «πιάνει» να χρησιμοποιούν το παιχνίδι.

«Έπαθα σοκ όταν τα είδα πάνω στο γύρω-γύρω όλοι. Κάποια από τα πρόβατα έπαιζαν και κάποια άλλα ήταν σκόρπια στο πάρκο. Ξαφνιάστηκα με το πόσο γρήγορα άρχισαν να παίζουν και να παίρνουν το κολάι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουίλιαμς.

Τα πρόβατα έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο παιχνίδι

Όπως φαίνεται, τα πρόβατα έχουν αδυναμία στο γύρω-γύρω όλοι, καθώς μια 52χρονη από το Πρέστον, η Ντέμπι Έλις, μαγνητοσκόπησε άλλο ένα κοπάδι να απολαμβάνει το παιχνίδι με αυτό, κοντά στο σπίτι της.

Η γυναίκα που είναι μητέρα τριών παιδιών, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε ένα χωράφι που ανήκει σε εμάς, κοντά στο σπίτι μας, και το έχουμε αφήσει σε έναν που έχει πρόβατα ως χόμπι. Έχουμε το γύρω-γύρω όλοι από τότε που ήταν τα παιδιά μας μικρά. Ο μικρότερος μου τώρα είναι 15, οπότε καταλαβαίνετε πόσα χρόνια είναι εκεί. Ευτυχώς όμως λειτουργεί κανονικά, κι έτσι τα πρόβατα λατρεύουν να ανεβαίνουν πάνω του και να κάνουν τη «βόλτα» τους».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024