Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χοακίν Φίνιξ: Γιατί τσακώθηκε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο;

Χοακίν Φίνιξ: Γιατί τσακώθηκε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο;

Ο Χοακίν Φίνιξ μίλησε για τη δική του, ξεχωριστή προσέγγιση της τέχνης της υποκριτικής.

Ο Χοακίν Φίνιξ μίλησε για τη δική του, ξεχωριστή προσέγγιση της τέχνης της υποκριτικής.

View this post on Instagram

"I think that when it's your time to step up, it comes to you. I've always had a hard time imposing my personal beliefs on others, I've never wanted to do that…but things are really dire right now and the evidence is overwhelming that there is an incontrovertible link between the meat and dairy industry and climate change. I think it's something that people are waking up to, they realize that they cannot be protectors of the environment and not be vegan. It feels right and there is an opportunity, I have the opportunity to amplify the voice of the activists that are out here every day, or weekly, doing their work. And so I'm in a very unique position to be able to talk about their great work and to amplify their message. And so I think we just find the way that we can play our parts." – #JoaquinPhoenix #BeFairBeVegan

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix) on

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Joker» φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του GQ, το οποίο διατίθεται για δωρεάν ψηφιακή λήψη και μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο το άγχος του τροφοδοτεί τις επιδόσεις του.

Αποκαλύπτοντας ότι κάθε νέος ρόλος του προκαλεί άγχος και τον κάνει σωματικά άρρωστο, ο Φίνιξ λέει:

«Είναι καθαρό άγχος. Και το αγαπώ»

Το άγχος σημαίνει ότι ο ηθοποιός αρνείται να κάνει πρόβες, γεγονός που τον έσυρε σε διαπληκτισμό με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Joker», Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος ζήτησε από τον Φίνιξ να συμμετάσχει σε ανάγνωση σεναρίου.

«Με κανέναν… τρόπο δεν κάνω ανάγνωση σεναρίου» δήλωσε ο Φίνιξ στον σκηνοθέτη της ταινίας, Τοντ Φίλιπς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Φίνιξ μιλάει επίσης για τη θεωρία του για την υποκριτική, που είναι ότι, όσα οι νέοι διδάσκονται είναι «τελείως λάθος» και ότι η δουλειά σου δεν είναι να θυμάσαι τα λόγια ή να ακολουθείς τον φωτισμό.

Για τον Φίνιξ, η υποκριτική είναι ένα είδος ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, όπως αναφέρει, μια αίσθηση ότι κυνηγάει κάτι που είναι ευκολότερο να το κάνει από το να εξηγεί. Και γνωρίζει τον μόνο τρόπο με τον οποίο θα φτάσει σε αυτό: να αισθάνεται ότι δεν υπάρχει πραγματικός έλεγχος, να αισθάνεται πραγματικό κίνδυνο, να συλλαμβάνει πράγματα που δεν έχει ανακαλύψει.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024