Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μιμή Ντενίση : Έκκληση στους Έλληνες να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα

Μιμή Ντενίση : Έκκληση στους Έλληνες να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα

«Ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες» τονίζει σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media η Μιμή Ντενίση

Στο σπίτι παραμένει και η Μιμή Ντενίση ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών και τα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση του κοροναϊού στη χώρα μας

Η Μιμή Ντενίση, μάλιστα, μέσα από τα social media έχει μιλήσει πολλές φορές για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι προσπαθώντας να μείνει αισιόδοξη.

Η ίδια μάλιστα κάνει έκκληση σε όλους τους Έλληνες, να μην «ξεμυαλιστούν» λόγω Πάσχα και να μείνουν στο σπίτι μέχρι να περάσουν τα δύσκολα.

View this post on Instagram

Εχουμε μια κυβερνηση που χειριζεται δυο τεραστια θεματα με σοβαροτητα. Το θεμα των επιθεσεων κ του οργανωμενου σχεδιου Ερντογαν το χειριστηκε τοσο καλα που εγινε μπουμερανγκ για την Τουρκια αλλα κ το θεμα που εγινε εφιαλτης παγκοσμιος: αυτον τον αορατο εχθρο..τον ιο..Τι να πουμε για γιατρους νοσοκομους ολο το προσωπικο νοσοκομειων κλπ ..για τους υπαλληλους φαρμακειων ντελιβερι σουπερμαρκετ που με κινδυνο για την ζωη τους κ της οικογενειας τους μας βοηθουν νυχθημερον…για τους στρατιωτες μας στα συνορα που ερχονται σε επαφη με τοσα αγνωστα στοιχεια…Για μενα η Κυβερνηση εχει κανει το καλυτερο δυνατον..κ εχει επιλεξει κ σπουδαιους επιστημονες που μας ενημερωνουν σωστα..μα κ ολοι οι καλλιτεχνες εχουν προσπαθησει με τον τροπο τους να βοηθησουν κ να επηρεασουν…πως μπορει να υπαρχουν ακομα τοοοοσοι επιπολαιοι ολων των ηλικιων?? Πλημμυρισαν νησια εξοχες χωρια…τι φταινε οι κατοικοι εκει? Πρεπει να διασπειρουμε παντου τον ιο?? Δεν εχουμε συστημα που να αντεχει.Δεν γινεται οι περισσοτεροι να δειχνουν σοβαροτητα κ μια μεριδα με την μαγκια κ την επιπολαιοτητα της να βαζει σε κινδυνο ολη την χωρα!! Μενουμε σπιτι για ο σ ο χρειαστει..κ βρισκουμε ξεχασμενες σκεψεις επαφες συναισθηματα. #menoumespiti #menoumeellada #westayhealthy #wetakecare #weenjoy #coocooning #loveyourself #careforall

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

View this post on Instagram

Ο Θεος ειναι παντου!! Μπορεις να προσευχεσαι απο το σπιτι η σ εναν δρομο που περπατας..δεν πιστευω πως ο Θεος θα θυμωσει αν δεν παει ο κοσμος να κοινωνησει!! Εμεις κλεισαμε τα θεατρα ..χωρις δευτερη σκεψη τα σχολεια εκλεισαν το ιδιο κ καθε αλλος χωρος συναθροισης πια.Μεινετε σπιτι..διαβαστε καντε γυμναστικη μαγειρεψτε σκεφτειτε..κ προσευχηθειτε να σταματησει εδω το κακο.Βλεπετε τι γινεται στην Ιταλια..αγαπημενη χωρα με κατοικους που μας μοιαζουν σε πολλα..Ας φερθουμε με ψυχραιμια στωικοτητα εννοια για τους αλλους κ θα το ξεπερασουμε κ αυτο!!! Εχουμε το Ελληνικο καλοκαιρι μπροστα μας για να τριγυρισουμε…τωρα ο λ ο ι μεσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on

«Ο καιρός μπορεί να φτιάξει. Το Πάσχα έρχεται. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεμυαλιστούμε και βλέπω ήδη αρκετές παραβάσεις.

Δεν πρέπει όμως. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι με τα ενδιαφέροντά μας, με τους δικούς μας, με ό,τι πιο ενδιαφέρον μπορεί να κάνει ο καθένας. Γιατί αν βγούμε αυτό που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα θα καταστραφεί.

Προσπαθούν να μας το πουν με χίλιους τρόπους για να μην παρασυρόμαστε», υπογραμμίζει αρχικά η Μιμή Ντενίση στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και συνέχισε:

«Έλληνες είμαστε. Είμαστε έξυπνοι. Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε πολύ, οικογένεια, φίλους, κοινωνικές συναναστροφές. Για να τα ξαναβρούμε όλα αυτά, πρέπει λίγο να ζοριστούμε, για λίγο ακόμη.

Για αυτό σας παρακαλώ, ας μείνουμε όλοι μέσα κι ας φερθούμε σαν έξυπνοι και δυνατοί Έλληνες που στα δύσκολα πάντα νικούν».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μιμή Ντενίση στο Instagram:

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024