Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: Γυμναστείτε με τον Ντάνο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γυμναστείτε με τον Ντάνο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε σήμερα γυμναστική on air από το νέο του σπίτι

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε σήμερα γυμναστική on air από το νέο του σπίτι.

Πρωινή γυμναστική

Στο Πρω1νό του ANT1 μέσω Skype εμφανίστηκε σήμερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.Ο γνωστός «Ντάνος» έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής από το σαλόνι του, ασκήσεις γυμναστικής που μπορούν να γίνουν στο σπίτι εύκολα και για όλους.

View this post on Instagram

To @body_power_advanced είναι ένα πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής και μια ελληνική εφεύρεση ! Είναι επίσης μια παγκόσμια καινοτομία που χάρη στη στιβαρή κατασκευή του και την έξυπνη σχεδιάσή του,δίνει την δυνατότητα σε όλους να γυμνάσουν όλο τους το σώμα,μέσα σε λίγα λεπτά,όποτε θέλουν, όπου και αν βρίσκονται! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άντρες που ξεκινάνε τώρα την άσκηση τους ή που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο φυσικής κατάστασης , πάντα με τις ανάλογες ασκήσεις 👍. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» Θα είμαι κοντά σας μέσα από τα social media μου για περισσότερες ασκήσεις και για όλες τις πληροφορίες σε σχέση με το #bodypoweradvanced μπορείτε να επισκεφτείτε το σάιτ του https://bodypower.gr/ και το κανάλι https://www.youtube.com/channel/UC7-7vzVvWTzhwNiHcGi3a9w Καλές προπονήσεις 💪 #bodypoweradvanced #bodyweightworkout #train#everywhere #gym #home#work#vacation#travel#easytocarry #fastresults #keepontraining #danoslife 📸 @panosgi 🙏🏻

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής του σύνδεσης με την εκπομπή, η Φαίη Σκορδά σχολίασε μάλιστα την όμορφη διακόσμηση του σπιτιού του, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό.

View this post on Instagram

Γιώργος Αγγελοπουλος : Το Body Power Advanced είναι το όργανο γυμναστικής που σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάσετε όλο το σώμα σας σε όποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης και αν βρίσκεστε. Χάρη στη μελετημένη και πρωτοποριακή κατασκευή του, χρησιμοποιώντας το Body Power Advanced, πετυχαίνετε καύση λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας, καλύτερη ευλυγισία. Είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά και σας δίνει τη δυνατότητα να γυμνάζεστε όπου και όποτε εσείς επιθυμείτε. Αποτελεσματικό και πολύ εύχρηστο! 🔎 Σελίδα προϊόντος www.bodypower.gr Παραγγελίες από 11/4/20 #homeworkout #bodypower #new #exerciseathome #fullbodyworkout #workout #balance #newproduct #Giorgosaggelopoulos #danoslife •• photo by @panosgi ••

A post shared by Giorgos(Danos)Angelopoulos FP (@superdanos) on

Δείτε το βίντεο

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024