Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Avis χορηγός των Κινητών Ομάδων Υγείας «ΚΟΜΥ» Ειδικού Σκοπού

Η Avis χορηγός των Κινητών Ομάδων Υγείας «ΚΟΜΥ» Ειδικού Σκοπού

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19

Η Avis, η πρώτη εταιρία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, προσφέρει δωρεάν το σύνολο του στόλου που θα απαιτηθεί για την έναρξη του πρωτοποριακού προγράμματος  «Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού», στο πλαίσιο της συνδρομής της στον αγώνα των Αρχών για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης κρίσης λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19.

Η Avis σε συνεργασία με την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.), διαθέτει 250 οχήματα με σκοπό να συμβάλλει ουσιαστικά στη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας, οι οποίες θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση διενεργώντας κατ’ οίκον επισκέψεις, με σκοπό να παρέχουν νοσηλεία και να λαμβάνουν δείγματα από πιθανά κρούσματα.

Ο Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Avis ανέφερε σχετικά: «Στην Avis λειτουργώντας με υπευθυνότητα και αλληλεγγύη, συμβάλλουμε ουσιαστικά στον περιορισμό της πανδημίας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, προτεραιότητά μας είναι αφενός να διασφαλίσουμε την υγεία των συνεργατών μας και των πελατών μας, αφετέρου να βοηθήσουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς κρίσης. Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζουμε το πρωτοποριακό πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων Υγείας Ειδικού Σκοπού και συμμετέχουμε ενεργά στην εθνική συλλογική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του Covid-19».

Σχετικά με το πρόγραμμα «Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού»

Το πρόγραμμα για τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού αποτελεί τη δημιουργία ενός δικτύου νοσηλευτών για κατ’ οίκον υπηρεσίες νοσηλευτικής φροντίδας και λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού από πιθανά κρούσματα της νόσου COVID-19. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) έχει εντάξει στο δυναμικό του 500 Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού, οι οποίες έχουν τεθεί σε λειτουργία από την Τετάρτη 08 Απριλίου. Οι 500 ΚΟΜΥ θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση σε δύο βάρδιες, μία πρωινή και μία βραδινή, ενώ οι περιοχές που επισκέπτονται υποδεικνύονται από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024