Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τηλευαγγελιστής κηρύττει ότι ο κοροναϊός μπορεί να καταστραφεί από... τον θείο άνεμο

Τηλευαγγελιστής κηρύττει ότι ο κοροναϊός μπορεί να καταστραφεί από… τον θείο άνεμο

Πριν γυρίσει και φυσήξει προς την κάμερα ο Copeland είπε αναφερόμενος στον κοροναϊό: «Φυσάω τον άνεμο του Θεού πάνω σου. Σε καταστρέφω για πάντα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ευχαριστώ Θεέ μου. Ας το να συμβεί. Κάν' το να συμβεί»

Ο διάσημος και πολυεκατομμυριούχος Αμερικανός, τηλευαγγελιστής Kenneth Copeland, ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε ότι η πανδημία του κοροναϊού θα τελειώσει «πολύ πιο γρήγορα» επειδή «οι χριστιανοί θα τον συντρίψουν με τις προσευχές τους», ξαναχτυπά.

Αυτή τη φορά καλεί «τον θείο άνεμο» για να καταστρέψει τον ιό. Πριν γυρίσει και φυσήξει προς την κάμερα ο Copeland είπε αναφερόμενος στον κοροναϊό: «Φυσάω τον άνεμο του Θεού πάνω σου. Σε καταστρέφω για πάντα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ευχαριστώ Θεέ μου. Ας το να συμβεί. Κάν’ το να συμβεί».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα NowThis, μέσα στην τεραστίων διαστάσεων εκκλησία του στο Τέξας, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι οι θεατές του σόου του μπορούν να θεραπευτούν από τον ιό αγγίζοντας τις οθόνες τους και παρότρυνε τους θεατές να συνεχίσουν να πληρώνουν τις συνεισφορές του παρά την απώλεια της δουλειάς τους.

Μάλιστα, συνέκρινε τον ιό με τη γρίπη και είπε ότι τα άτομα που παρακολούθησαν τις υπηρεσίες του θα μπορούσαν να θεραπευτούν αυτοπροσώπως. «Ας βάλουμε το θερμόμετρο, κι αν βρούμε έναν με πυρετό, θα τον βάλουμε να θεραπευθεί εδώ και τώρα» δήλωνε.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=ZMkyDS5ULts

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024