Ο Χρήστος Νικολόπουλος ζήτησε από την πολιτεία να μεριμνήσει για τραγουδιστές και μουσικούς προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ, λόγω της κρίσης του κοροναϊού.

Κάνοντας έκκληση ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στο επίδομα των 800 ευρώ το οποίο μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται να λάβουν αρκετοί καλλιτέχνες.

«Είναι κάτι που αφορά το επίδομα που δίνει το κράτος για αυτούς που προέκυψαν να είναι τώρα άνεργοι λόγω του κοροναϊού. Μέσα σε αυτούς είναι οι μουσικοί, οι τραγουδιστές και άλλοι άνθρωποι που εργάζονται στην εστίαση δεδομένου ότι οι εμφανίσεις τους είναι σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά. Δεν έχουν μόνιμο δηλαδή εργοδότη, κάθε φορά αλλάζει και οι συμβάσεις είναι κάθε φορά διαφορετικές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Νικολόπουλος,

Ο ίδιος, συνεχίζοντας διευκρίνισε:

«Έπειδή το διάταγμα αυτό δημιουργήθηκε από την 1η μέχρι την 20η Μαρτίου δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στο σύστημα. Νομίζω πως είναι τεχνικό το θέμα και θα μπορούσε να διευθετηθεί. Να μπουν και αυτοί οι άνθρωποι που περνούν πάρα πολύ δύσκολα».

«Ξέρετε, στο χώρο μας η κρίση δεν άρχισε τώρα. Άρχισε από το 2008 που έχουμε πια τα διήμερα και τα μονοήμερα ως εργαζόμενοι» συμπλήρωσε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Χρήστος Νικολόπουλος :

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr