Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Πώς περνά στην καραντίνα μαζί με τον SNIK;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου : Πώς περνά στην καραντίνα μαζί με τον SNIK;

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πώς περνάει την καραντίνα στο σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Snik

Σπίτι παραμένει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Αισιόδοξη μεν αλλά σίγουρα προβληματισμένη για τα γεγονότα των ημερών, το γνωστό μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (8/4), δήλωσε πως νιώθει τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μένει στο σπίτι και πως της δόθηκε η ευκαιρία να συλλογιστεί πολλά πράγματα μεταξύ των οποίων σχέδια για το μέλλον και διάφορες αλλαγές που θέλει να κάνει στη ζωή της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έστειλε μάλιστα κι ένα θετικό μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας πως η υπόθεση με τον κοροναϊό θα μας κάνει να εκτιμήσουμε τα απλά πράγματα στη ζωή και πως οι μεγάλες αλλαγές είναι αυτές που μας οδηγούν προς το καλύτερο.

View this post on Instagram

Σαν πολίτης του κόσμου έχοντας ταξιδέψει αλλά και ζήσει σε πολλές ξένες χώρες, γνωρίζοντας τόσους ανθρώπους, κουλτούρες, ήθη και έθιμα νιώθω την ανάγκη να μοιράσω τις προσευχές μου. Σκεπτόμενη την πρώτη μου βόλτα στη γέφυρα του Μπρούκλιν, το δέος που ένιωσα βλέποντας τους τεράστιους ουρανοξύστες του Μανχάτταν, τη συγκίνησή μου στο Μεξικό όταν άγνωστες οικογένειες άνοιξαν το σπίτι τους και μας έβαλαν να καθίσουμε στο τραπέζι τους 10 άτομα συνεργείο από φιλοξενία και αγάπη, όταν ήμουν εξαντλημένη δουλεύοντας στα βουνά της Αυστρίας και μου έφτιαξαν σούπα και ζεστό τσάι για να γίνω καλά. Όταν οι συνεργάτες μου στη Γερμανία με ρωτούσαν αν φοράω γάντια όταν βγαίνω έξω για να πάω στη δουλειά και ο παππούς στο deli της γειτονιάς μου έφτιαχνε ζεστή σοκολάτα όταν πήγαινα να βρω wifi να μιλήσω με την οικογένειά μου μέσω skype. Όταν πήγα σε νοσοκομείο της Ιταλίας εν μέσω της εβδομάδας μόδας κουτσαίνοντας και με περιέθαλψαν δωρεάν γιατί ήμουν μόνη μου. Όταν εγκλωβίστηκα στο αεροδρόμιο του Παρισιού για 3 ημέρες έως και την παραμονή των Χριστουγέννων και δεν είχα χρήματα να φάω και μου πρόσφεραν ένα κουτί μπισκότα. Όταν είχα πια κουραστεί να πηγαίνω από το ένα casting στο άλλο και έκλαιγα στα πεζοδρόμια και ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ ερχόταν κάποιος «ξένος» περαστικός να μου δώσει κουράγιο να σηκωθώ και να συνεχίσω. Από την Σουηδία, το Λίβανο, την Ελβετία, την Φινλανδία έως τις ημέρες μου στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος στην Βραζιλία ως Ελλάδα ανάμεσα σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου με όλες αυτές τις ξεχωριστές γυναίκες στο πλευρό μου.. Κατάλαβα ένα πολύ σημαντικό πράγμα.. Δεν είμαστε απλά Έλληνες, Ιταλοί ή Αμερικάνοι κτλ.. Είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και έχουμε ανάγκη ο ένας τον άλλον. Και έχουμε υποχρέωση και ευθύνη να μας προσέχουμε και να μας προστατεύουμε. Να μάθουμε από τα λάθη των άλλων και να δώσουμε το καλό παράδειγμα γιατί μπορούμε. Για το καλό όλων μας και του πλανήτη μας. ❤️ΑΓΑΠΗ – ΥΠΟΜΟΝΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΛΠΙΔΑ ❤️

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Η καραντίνα με τον SNIK

View this post on Instagram

Happy bday 🏆

A post shared by SNIK (@snikthehustla) on

Όσον αφορά τη συμβίωσή της κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ότι όλα πάνε καλά και ότι εκείνη του μαγειρεύει.

Οι δυο τους κοιμούνται και ξυπνάνε περίεργες ώρες, και περνάνε την μέρα τους βλέποντας σειρές.

«Δόξα τω Θεώ όλα καλά! Αυτά είναι δουλειά της γυναίκας. Εγώ ήμουν πάντα νοικοκυρά, δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Είναι σαν να έχουμε μόνιμο τζετ λακ, είναι και αυτό μέσα στο πρόγραμμα. Έχω δει πάρα πολλές σειρές και πολύ ωραίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024