Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα : Τα συμπτώματά της την 12η μέρα του κοροναϊού

Δανάη Μπάρκα : Τα συμπτώματά της την 12η μέρα του κοροναϊού

Η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι και ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις εξελίξεις στην υγεία της

Στο σπίτι της με συμπτώματα κορονοϊού βρίσκεται εδώ και 12 περίπου ημέρες η Δανάη Μπάρκα.

Η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media πριν λίγες ημέρες, παραμένει στο σπίτι και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του προσωπικού της γιατρού.

https://www.instagram.com/p/B-eOMWnHRDq/

Ύστερα από 12 μέρες, όπως ενημέρωσε μέσα από νέα της ανάρτηση στα social media είναι πολύ καλύτερα και με όρεξη για μια σπιτική πίτα.

Η ίδια έγραψε στη δημοσίευσή της:

«Πρώτη μέρα χωρίς πυρετό μετά από 12 εικοσιτετράωρα 

Το dna/μυαλό ζήτησε πίτα,άρα το σώμα έπρεπε να ανταποκριθεί

Καλή εβδομάδα παιδιααααάάά» κοινοποιώντας και μία φωτογραφία της καθώς ανοίγει φύλλο για τη χορτόπιτα.

To μήνυμα αισιοδοξίας

Σ’ ένα άλλο post της η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε τη συμπόνια της για τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πληγεί από τον νέο κοροναϊό και που περνάνε δύσκολα αυτές τις μέρες είτε ψυχολογικά, διότι πολλοί είναι μόνοι, είτε επειδή ταλαιπωρούνται πολύ με την υγεία τους.

«Και ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάζω,για τον πυρετό,για τον εγκλεισμό,για όλα..κάπως σαν αναλαμπή σκέφτηκα τους ανθρώπους που υποφέρουν πραγματικά,τους ανθρώπους που δεν έχουν την πολυτέλεια μιας βεράντας,τους ανθρώπους που δίνουν μάχη για την ζωή τους-και για την ζωή κάποιων άλλων,τους ανθρώπους που είναι ολομόναχοι και δεν έχουν μια αγκαλιά να κρατηθούν,τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τηλέφωνο την μαμά τους να παραπονεθούν -δεν την έχουν και τους λείπει και όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας εκεί έξω που μπορεί όντως να μην περνάνε καλά».

View this post on Instagram

Εκδρομή.🌻 Και ενώ ξύπνησα έτοιμη να γκρινιάξω,για τον πυρετό,για τον εγκλεισμό,για όλα..κάπως σαν αναλαμπή σκέφτηκα τους ανθρώπους που υποφέρουν πραγματικά,τους ανθρώπους που δεν έχουν την πολυτέλεια μιας βεράντας,τους ανθρώπους που δίνουν μάχη για την ζωή τους-και για την ζωή κάποιων άλλων,τους ανθρώπους που είναι ολομόναχοι και δεν έχουν μια αγκαλιά να κρατηθούν,τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάρουν τηλέφωνο την μαμά τους να παραπονεθούν -δεν την έχουν και τους λείπει και όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας εκεί έξω που μπορεί όντως να μην περνάνε καλά. Όποτε χαμογέλασα,κοίταξα τον ουρανό,σκέφτηκα ότι μετά από όλο αυτό θα βρεθώ με αυτούς που αγαπάω,θα μπω στην αγκαλιά τους και θα κάτσω εκεί όση ώρα θέλω και έβαλα υποσημείωση στο μυαλό μου «να μην ξεχνάω να δείχνω την αγάπη μου στους δικούς μου αλλά και στους γύρω μου γιατί δεν ξέρω τι περνάει ο καθένας και τι έχει ζήσει». Ε παιδιά ξέρετε τι? Είναι μονόδρομος η αισιοδοξία. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε παρά να μείνουμε ενωμένοι και πειθαρχημένοι έτσι ώστε μετά να αισθανόμαστε περήφανοι που το καταφέραμε! Όλα καλά! 🤞🏻 Καλημέρα 😍

A post shared by 𝑫𝒂𝒏𝒂𝒊 𝑩𝒂𝒓𝒌𝒂 🌻 (@danai_barka) on

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024