Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρναούτογλου - Κανάκης : Νέα σκληρή απάντηση για την άγρια κόντρα

Αρναούτογλου – Κανάκης : Νέα σκληρή απάντηση για την άγρια κόντρα

Νέα σκληρή απάντηση στην Αντώνη Κανάκη έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Σε live του Χάρη Λεμπιδάκη στο Instagram, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε εκ νέου σχετικά με την κόντραπου ξέσμασε τις τελευταίες ημέρες με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος έκανε λόγο περί «ξεδιάντροπης αντιγραφής».

«Είναι τόσο αστείο… Υπερχορτασμένοι να μην έχουν μέτρο για το πότε πρέπει να πουν ακόμα και το παράπονό τους που κι αυτό είναι δεκτό, θα μπορούσε να γίνει, όχι βέβαια με αυτόν τον τρόπο.

Αλλά τόσο πολύ η ναρκισσιστική διάθεση είναι τόσο πιο μεγάλη, το εγώ τους από αυτό που συμβαίνει που δεν καταλαβαίνουν ούτε χρονική στιγμή, ούτε για πότε το λένε, αλλά μόνο να τους βγει από μέσα τους αυτό που νομίζουν ή αυτό που επιχειρούν πολλές φορές να κάνουν τεχνηέντως για κάποιους λόγους» είπε ο χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρνούτογλου.

Ο ίδιος συνεχίζοντας προσέθεσε:

«Έχω κάνει διάφορες εκπομπές, πάρα πολλές. Ίσως κάποιοι έχουν ξεχάσει ποιες έχω κάνει. Δεν ήταν ότι εγώ ξύπνησα μια μέρα και είπα… τι μεγάλη ιδέα, τι φαντάστηκες ρε Γρηγόρη, δεν το έχει ξανακάνει κανένας στην τηλεόραση, βγες και κάνε το. Όλα αυτά που έχω κάνει, έχουν ξαναγίνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Άλλος τα κάνει καλύτερα, άλλος χειρότερα… Άλλα δεν τα κατάφερα να τα κάνω, άλλα τα έκανα συμπαθητικά, άλλα δεν τα έκανα καθόλου καλά.

Αλλά το ότι θα έμπαινα μεσούσης της σεζόν, μήνα Απρίλιο, να κάνω μια εκπομπή για να κλέψω κάποιον άλλον, όταν έχω μια εκπομπή που κάνει 30%, κάνει σούπερ επιτυχία, και όταν εμφανίζομαι σε ένα μικρό δωματιάκι, που δεν έχει κάμεραμαν, δεν υπάρχουν ρεπόρτερ, μοντάζ, δεν υπάρχει τίποτα για λόγους ασφαλείας, να εμφανιστώ και να πάρω εγώ την ιδέα του άλλου για να κάνω τι;

Και γιατί δεν μπορούσα να βγω και να πω στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θέλω να κάνω μια εκπομπή… Ναι πω και ότι κάποιοι ξέχασαν και την “Πρίζα”, που ήταν τρεις άντρες που βγαίναμε και σατιρίζαμε πολύ πριν βγουν κάποιοι άλλοι άντρες που σατιρίζουν».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024