Τη δική της μοναδική προσέγγιση σχετικά με το θέμα του κοροναϊού μοιράστηκε η Ζέτα Δούκα.

«Αυτό που περνάμε, μπορεί να το θεωρήσουμε και ως ευλογία, από την άποψη ότι μας δίνεται άφθονος χρόνος για να τον περάσουμε με τους δικούς μας, με τους ανθρώπους της ζωής μας», είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

View this post on Instagram

Καλημέρα Απρίλη! #🌸 Σε υποδέχομαι περιποιημένη και γελαστή οπως σου αξίζει, ακόμα κι αν αυτή η Φωτογραφία τραβήχτηκε προ καραντίνας… Είμαι όμως αισιόδοξη ότι πολύ γρήγορα όλα αυτά θα τα ξαναβρούμε• η ευχή μου ειναι να γίνουμε πραγματικά καλύτεροι άνθρωποι , με σεβασμό στη γη που μας φιλοξενεί και τα άλλα όντα , με τα οποία συμβιώνουμε! 🙏🏻 Προς το παρόν, Μενουμε σπίτι για λίγο ακόμα… #welcome #April #stayhome #staysafe #staypositive #beabetteryou #beabetterhuman #earthismyhome ( 📸&💄by @filippageorgia , styling by @nikolpanagiotou )

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka) on

«Δεν θα είχαμε ξανά την ευκαιρία να καθίσουμε τόσο πολύ με τον εαυτό μας, με την ουσία της ύπαρξής μας και με τους ανθρώπους που αποτελούν τον στενό πυρήνα της οικογένειάς μας, με όλους αυτούς που συμβιώνουμε στο ίδιο σπίτι […] Σου δίνεται η δυνατότητα να τεστάρεις πόσο καλά είσαι με τον εαυτό σου, αν μπορείς να του κάνεις καλή παρέα. Για τον εαυτό μου κατάλαβα ότι μπορώ να μου κάνω πολύ καλή παρέα και ότι τόσα χρόνια ψυχανάλυση έπιασαν τόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Ζέτα Δούκα.

Γράψτε το σχόλιό σας