Ενώ η πανδημία του κοροναϊού εξακολουθεί να πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η ηθοποιός Έλεν Πομπέο κάνει δραματική έκκληση στους θαυμαστές της να παραμείνουν στο σπίτι.

Η τηλεοπτική «Μέρεντιθ Γκρέι» ή κατά κόσμον Έλεν Πομπέο, πρωταγωνίστρια της σειράς «Grey’s Anatomy», παρακάλεσε τους  followers στο Instagram να μείνουν σπίτι.

Πλέον οι ΗΠΑ μετρούν περισσότερους από 6.000 θανάτους, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν ξεπεράσει τις 245.000.

Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της, όπου φαίνεται ιδιαίτερα ανήσυχη.

Παρακαλεί τους διαδικτυακούς της φίλους να μείνουν σπίτι για το καλό όλων και να συνετίσουν όσους δείχνουν αδιαφορία και βγαίνουν έξω στους δρόμους.

 
«Είχα πολλά, πάρα πολλά τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα από γιατρούς και φίλους μου νοσοκόμους, ακόμα και από τον κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo όπου μου ζήτησαν να βοηθήσω και να σας ζητήσω να παραμείνετε σπίτι.

Σας παρακαλούμε. Οι επαγγελματίες του τομέα της υγείας, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, όσοι εργάζονται στα νοσοκομείο, βρίσκονται στο τέλος τους και τώρα αρχίζουν να πεθαίνουν.

Δεν κάνουμε αρκετά.

Παρακαλώ όλοι να μείνετε στο σπίτι. Αν γνωρίζετε κάποιον που δεν το παίρνει σοβαρά όλο αυτό και δεν μένει σπίτι, παρακαλώ μιλήστε και σε αυτούς. Σας παρακαλούμε. Πρέπει να μείνουμε σπίτι.

Είναι όλα αυτά που μας ζητούν να κάνουμε. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Ευχαριστώ», είπε στο μήνυμά της η Έλεν Πομπέο.

View this post on Instagram

With Love 🙏🏼

A post shared by Ellen Pompeo (@ellenpompeo) on

Γράψτε το σχόλιο σας