Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε μόνοι και χωρίς τις αγαπημένες μας μουσικές!

Καλλιτέχνες, μουσικοί και τραγουδοποιοί επιλέγουν το αγαπημένο σημείο του σπιτιού τους – γιατί #stayhome – και μας «επισκέπτονται» μέσω του live streaming.

Η ομάδα της «United We Fly», μετά τα indoor συναυλιακά events από την Irene Skylakaki, το Παιδί Τραύμα, τον George Gaudy και τον Πέτρο Μάλαμα, συνεχίζει τις «Stay Home Sessions» της με εξίσου ενδιαφέροντα πρόσωπα

Τα τέσσερα πρώτα live streams μας έφεραν ένα βήμα πιο κοντά με την Irene Skylakaki, το Παιδί Τραύμα, τον George Gaudy και τον Πέτρο Μάλαμα, μας εξοικείωσαν με το social distancing, μας έμαθαν πόσο άμεση μπορεί να είναι η επίλυση ενός κρούσματος τεχνικού προβλήματος και ένωσαν την Αθήνα με το Λονδίνο και τη Χαλκιδική και εκατοντάδες σαλόνια.

Τα Stay Home Sessions θα συνεχιστούν και αυτή τη βδομάδα.

Την αρχή θα κάνει την Πέμπτη 2 Απριλίου η Danai Nielsen, που φιλοδοξεί να μετατρέψει την ησυχία της καραντίνας σε έναν μουσικό διάλογο.

Ο Theodore θα πάρει τη σκυτάλη την επόμενη μέρα, γιατί μπορεί να συνεχίζει μόνο της μουσική από το σπίτι του, αυτή «αξία όμως αποκτά από την ένωση του πομπού με τον δέκτη», ενώ το Σάββατο η Κατερίνα Πολέμη θα έρθει στα Stay Home Sessions για μια «αλλιώτικη συναυλία» και με το τέλος της, στις 23:00, ο Ghone θα κλείσει τη βραδιά.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με την Daphne and the Fuzz που από το δωμάτιο της και με τραγούδια από τους δύο δίσκους της, αλλά και από άλλα που θα ακούσουμε για πρώτη φορά το βράδυ της Κυριακής.

Το πρόγραμμα των Stay Home Sessions αυτή την εβδομάδα


DANAI NIELSEN: Πέμπτη 2/4 – 20:30, link


THEODORE: Παρασκευή 3/4 – 20:30, link


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΛΕΜΗ: Σάββατο 4/4 – 20:30, link


GHONE: Σάββατο 4/4 – 23.00, link


DAPHNE AND THE FUZZ: Κυριακή 5/4 – 20:30, link

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο