Παράταση στην αναβολή μέχρι τις 30 Απριλίου στην Bundesliga, αλλά και συμφωνία των προέδρων για επανέναρξη στις αρχές του επόμενου μήνα.

Νέο… λουκέτο μέχρι 30 Απριλίου και επίσημα στην Bundesliga, αλλά επανέναρξη του πρωταθλήματος αρχές Μαΐου με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, όπως μεταδίδει το Kicker.

Έπειτα από την τηλεδιάσκεψη που ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα, οι πρόεδροι των 36 επαγγελματικών ομάδωναποδέχθηκαν την περαιτέρω αναβολή των πρωταθλημάτων, η οποία ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου. Και έως τότε θα υπάρξουν νέες συνεδριάσεις και ανάλογα με το πως βαδίζει ο κορωνοϊός θα παρθούν οι αποφάσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το έγκυρο Kicker, οι 36 πρόεδροι έχουν αποφαίσει την επανέναρξη των δύο πρώτων κατηγοριών του πρωταθκήματος στις αρχές Μαΐου, με παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.

Στη Γερμανία θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν έως τις 30 Ιουνίου και δουλεύουν πάνω σε αυτό το πλάνο. Ήδη, μάλιστα, κάποιες ομάδες εχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, τηρώντας τα θέματα που αφορούν την υγιεινή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr