Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Όταν η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα...

Κοροναϊός: Όταν η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα…

Κάθε ημέρα συναντιούνται στο ίδιο σημείο. Η Ίνγκα φτάνει εκεί οδικώς από την πόλη Gallehus στη Δανία, ενώ ο Κάρστεν πηγαίνει με το ποδήλατο του, από την πόλη Suderlugum όπου ζει

Η 85χρονη Ίνγκα Ράσμουσεν από τη Δανία και ο 89χρονος Κάρστεν Τούτσεν από τη Γερμανία συναντιούνται στο συνοριακό πέρασμα Άβεντοφτ για να συνομιλήσουν είτε να μοιραστούν τον καφέ τους, ενώ τα σύνορα των δύο χωρών έχουν κλείσει, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κοροναϊού.

Οι δύο ηλικιωμένοι έγιναν διάσημοι για τα… ασυνήθιστα αυτά ραντεβού τους, όταν τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του δημάρχου της περιοχής, ο οποίος περνούσε από το σημείο με το ποδήλατό του.

Σύμφωνα με το BBC, κάθε ημέρα συναντιούνται στο ίδιο σημείο. Η Ίνγκα φτάνει εκεί οδικώς από την πόλη Gallehus στη Δανία, ενώ ο Κάρστεν πηγαίνει με το ποδήλατο του, από την πόλη Suderlugum όπου ζει.

Καμιά φορά παίρνει μαζί του και ένα μπουκάλι σναπς, ωστόσο η Ίνγκα προτιμά τον καφέ. «Εξάλλου, πρέπει να οδηγήσω και ένα αυτοκίνητο» εξήγησε στην εφημερίδα Der Nordschleswiger.

Περνούν κάθε μέρα μαζί

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια και το τελευταίο έτος περνούν σχεδόν κάθε ημέρα μαζί. Οι δυο τους έκαναν ταξίδια μαζί, κάτι που αναμένεται να συνεχίσουν να κάνουν μόλις περάσει η «μπόρα» του κοροναϊού.

«Είναι λυπηρό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε» είπε η Ίνγκα στη  Deutsche Welle, η οποία φαίνεται να μην πτοείται καθόλου και να μένει… πιστή στο καθημερινό της ραντεβού.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024