Η Ελεονώρα Ζουγανέλη σε πρόσφατη συνέντευξη της δεν θα μπορούσε να σχολιάσει και την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

View this post on Instagram

Και έφτασε η ώρα να πιω τον τελευταίο πρωινό καφέ του χρόνου!!! Τι χρονιά και αυτή….. Ζωντανή και δημιουργική!!🙃🙃🙃 Νέες εμπειρίες, νέοι στόχοι και πολλές ανακατατάξεις. Άνθρωποι που ήρθαν και άνθρωποι που έφυγαν. Στιγμές που ολοκληρώθηκαν και άλλες που με άφησαν μετέωρη να περιπλανιέμαι στους δρόμους του μυαλού μου. Όπως και να χει άλλος ένας χρόνος φεύγει και ένας άλλος έρχεται να φέρει τα δικά του!!! Ας είναι ευλογημένα και ουσιαστικά…. Για όλους μας!!!! Σας οφείλω ένα μεγάλο κομμάτι ευτυχίας της κάθε μου μέρας. Ευχαριστώ ❤️❤️❤️❤️❤️ Ευτυχία το 2020

A post shared by Eleonora Zouganeli (@elzouganeli) on

«Νομίζω ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου»

«Θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως θέλει, έχει δικαίωμα να έχει γνώμη και άποψη για οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα το τι θα το κάνεις μετά είναι άσχετο. Νομίζω ήταν μια λάθος κίνηση του μπαμπά μου. Δεν το περίμενε να διαφωνήσω μαζί του δημόσια. Γενικά όμως, τον εκπλήσσω τον μπαμπά μου, οπότε είναι κάτι σύνηθες. Νομίζω ότι σε κάποια πράγματα δεν έχει σαφή εικόνα για το τι είμαι τελικά. Δεν φταίει μόνο αυτός, φταίω κι εγώ γιατί κι εγώ σε πολλά πράγματα δεν έχω σαφή εικόνα του τι είμαι. Ακόμα το ψάχνω και το αναζητώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο