Η σχεδιάστρια Υβόννη Μπόσνιακ βγήκε από το σπίτι για καλό σκοπό καθώς έδωσε εθελοντικά αίμα θέλοντας να βοηθήσει όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες.

Βγήκε από το σπίτι για καλό σκοπό

Η Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκε λοιπόν σε γνωστό μαιευτήριο προκειμένου να συμμετάσχει σε εθελοντική αιμοδοσία. Είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο και με αυτό τον τρόπο έστειλε το δικό της μήνυμα.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Το σημαντικό μήνυμα για την αιμοδοσία

Ωραίο το παιχνίδι πρόκλησης να ανεβάσουμε φωτογραφίες που είμαστε παιδιά!
Όντως έχουμε φέρει όμορφες μνήμες στο μυαλό μας βλέποντας ξανά τους φίλους μας σε μικρή ηλικία!
Σας έχω λοιπόν και εγώ μια πρόκληση και παρακαλώ προωθήστε το στους φίλους σας!
Βγείτε μια ωραία βόλτα από το σπίτι και πηγαίνετε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, αφιερώστε 10′ από τον χρόνο σας και σώστε μια ζωή δίνοντας λίγο από το αίμα σας!
Αυτή είναι μια πραγματική πρόκληση που σώζει ζωές! #savelifechallenge ( το προσωπικό της αιμοδοσίας έχει διασφαλίσει την προστασία μας από οποιοδήποτε μικρόβιο και ιό!!)

View this post on Instagram

Ωραίο το παιχνίδι πρόκλησης να ανεβάσουμε φωτογραφίες που είμαστε παιδιά! Όντως έχουμε φέρει όμορφες μνήμες στο μυαλό μας βλέποντας ξανά τους φίλους μας σε μικρή ηλικία! Σας έχω λοιπόν και εγώ μια πρόκληση και παρακαλώ προωθήστε το στους φίλους σας! Βγείτε μια ωραία βόλτα από το σπίτι και πηγαίνετε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, αφιερώστε 10' από τον χρόνο σας και σώστε μια ζωή δίνοντας λίγο από το αίμα σας! Αυτή είναι μια πραγματική πρόκληση που σώζει ζωές! #savelifechallenge ( το προσωπικό της αιμοδοσίας έχει διασφαλίσει την προστασία μας από οποιοδήποτε μικρόβιο και ιό!!) @lappasgiorgos_gr #challengeaccepted #betherealinfluence #bloodfluencer

A post shared by Yvonne Bosnjak (@yvonini) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr