Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντζελίνα Τζολί : Απαγόρευσε στην Άνιστον να βλέπει τα παιδιά του Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί : Απαγόρευσε στην Άνιστον να βλέπει τα παιδιά του Μπραντ Πιτ

Οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπράντ Πιτ να έχουν έρθει και πάλι κοντά φαίνεται πως αναστάτωσαν την Αντζελίνα Τζολί

Δεκαπέντε χρόνια μετά το διαζύγιό τους Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον δεν κρύβουν την αγάπη τους.

Κάθε φορά που τους βλέπουν μαζί όλοι περιμένουν την επανασύνδεσή τους.

Όπως έχει πει ο Μπραντ Πιτ κάθε φορά που τον βλέπουν με την Άνιστον όλοι αρχίζουν να μιλάνε για την επανασύνδεση του ζευγαριού, ενώ το ίδιο είπε και η Άνιστον στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζένερις.

Οι φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μπράντ Πιτ να έχουν έρθει και πάλι κοντά φαίνεται πως αναστάτωσαν την Αντζελίνα Τζολί.

Η Αντζελίνα Τζολί σύμφωνα με δημοσίευμα του Celebrity Insider, απαγόρευσε στην Τζένιφερ Άνιστον να βλέπει τα έξι παιδιά της, τα οποία απέκτησε μαζί με τον Μπραντ Πιτ ως το 2019 όταν και πήραν διαζύγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάθος ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Τ΄ενιφερ Άνιστον φαίνεται πως «αναζωπυρώθηκε» μετά το διαζύγιο του διάσημου ηθοποιού με την Αντελίνα Τζολί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως  Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ επιστρέφουν στα δικαστήρια για να παλέψουν ξανά για την επιμέλεια πέντε παιδιών τους, καθώς η μητέρα ζητά την εκ νέου αξιολόγηση της απόφασης του δικαστηρίου που σύμφωνα με τις πληροφορίες αποφάσισε την κοινή επιμέλεια.

Αν και η Τζολί ήθελε να κρατήσει την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών δεν τα κατάφερε, και μετά από δύο χρόνια μάχης, το δικαστήριο απεφάνθη ότι και ο πατέρας τους θα έχει λόγο στη ζωή τους, τουλάχιστον μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Υπενθυμίζεται ότι Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον ήταν παντρεμένοι από το 2000 έως το 2005 που χώρισαν, όταν ο Μπραντ Πιτ γνώρισε τη Τζολί στα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024