Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μένουμε Σπίτι: Online παραστάσεις Σαίξπηρ από το Globe Theatre

Μένουμε Σπίτι: Online παραστάσεις Σαίξπηρ από το Globe Theatre

Το περίφημο Globe Theatre στο Λονδίνο προσφέρει στο κοινό αυτό που επιθυμεί περισσότερο: απίστευτες παραστάσεις έργων του Σαίξπηρ

Καθώς πολλοί άνθρωποι μένουν στο σπίτι για να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, πολιτιστικά ιδρύματα όπως μουσεία, βιβλιοθήκες, θέατρα και άλλοι χώροι κλείνουν τις πόρτες τους.

Προκειμένου να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ορισμένοι πολιτιστικοί οργανισμοί αποφάσισαν επίσης να παρέχουν εικονικές περιηγήσεις και παραστάσεις μέσω streaming.

Το περίφημο Θέατρο Γκλόουμπ (Globe Theatre) στο Λονδίνο προσφέρει στο κοινό αυτό που επιθυμεί περισσότερο: απίστευτες παραστάσεις έργων του Σαίξπηρ.

Για όλους τους υποψήφιους θεατές το Globe Theatre έχει καταγεγραμμένα πολλά θεατρικά έργα που έχει ανεβάσει στο παρελθόν, όπως το «Δωδέκατη Νύχτα» με τον Στίβεν Φράι, μία εκδοχή του «Κοριολανός» από τον ιαπωνικό θεατρικό θίασο Motoi Miura, μια γυναικεία παραγωγή του «Άμλετ» και μια παραγωγή του «Ο έμπορος της Βενετίας» με τον Τζόναθαν Πράις.

Συνολικά 74 θεατρικές παραγωγές είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία streaming του θεάτρου, όχι όμως δωρεάν, αλλά έναντι 6 έως 12 λιρών Αγγλίας για την ενοικίαση.

Η διεύθυνση του θεάτρου διευκρινίζει ότι οι θεατρικές παραγωγές είναι απίστευτα διασκεδαστικές για τους θεατές, αλλά είναι και πολύτιμο εκπαιδευτικό περιεχόμενο για σπουδαστές που πρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα σπουδών τους, ενώ οι Σχολές είναι κλειστές.

Επιλέξτε την παράσταση που θέλετε να δείτε στο site του Globe Theatre.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024