Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Γκαγκάκη : Προετοιμάζομαι για κάθε σενάριο

Κατερίνα Γκαγκάκη : Προετοιμάζομαι για κάθε σενάριο

«Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρυμένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν τέτοιο αόρατο εχθρό» δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη, δηλώνοντας εξοργισμένη με την αυξημένη κίνηση των ανθρώπων στους δρόμους.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε, μέσα σε όλα, για τους περιορισμούς που βιώνει λόγω κοροναϊού μένοντας σπίτι ενώ η σκέψη της βρίσκεται συνεχώς στον 83χρονο πατέρα της.

“Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη, προσθέτοντας;

 «Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου.

Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κάποια πράγματα στον πατέρα μου και τα αφήνω έξω από το σπίτι του. Ρε παιδιά, όμως, εντάξει… Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο αριθμός των ατόμων που κυκλοφορεί”.

“Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο” τόνισε, επίσης, η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον πατέρα της.

“Είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρυμένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν τέτοιο αόρατο εχθρό. Να το δεχθώ να αρρωστήσει κάποιος ή να φτάσει σε μια φάση που να μην πηγαίνει παρά πέρα αλλά το να συμβεί από έναν εξωγενή παράγοντα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα.

Ο μπαμπάς μου δεν φοβάται, νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία φάση θεωρεί ότι έχει δει πολύ χειρότερα και θα βρεθεί μια λύση και για αυτό. Εγώ φοβάμαι και φοβάμαι πάρα πολύ παρά το γεγονός πως σε αυτή τη φάση ζωής τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα!

Αλλά το να είναι από έναν τέτοιο παράγοντα δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ στα χρονικά. Είναι ο άνθρωπος που πάντα τον παίρνω για να δώσει σε μένα κουράγιο. Τον παίρνω και δεν θέλει να με επιβαρύνει» είπε μεταξύ άλλων η  Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο  με όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη :

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024