Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί στο λεξιλόγιο σου δεν υπάρχει η λέξη ενσυναίσθηση;»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Γιατί στο λεξιλόγιο σου δεν υπάρχει η λέξη ενσυναίσθηση;»

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε κατά όλων αυτών που αγνοούν τις οδηγίες της κυβέρνησης

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξέσπασε κατά όλων αυτών που αγνοούν τις οδηγίες της κυβέρνησης.

View this post on Instagram

Καλή Κυριακή αγαπημένοι! Εντός οικίας εννοείται! Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα για τον coronavirus, πέρα από το να μείνουμε σπίτι τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, αλλά και να ανεβάσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα! Γι αυτό το δεύτερο, σας δίνω σήμερα 5 απλούς τρόπους στο VICKY'S VITA, το κανάλι μου στο YouTube, από τις 15.15'. Κουράγιο φίλοι μου! Θα το διέλθουμε κι αυτό. ❤💪 #sundaymood #staycool #staypostive #stayhome #coronavirus #protection #vikyhatzivasiliou #omorfamystikagr #omorfamystikaapp #mybooks #αλλαξεζωήκαισώμασε42ημέρες #mynewbook #κάντονασυμβείτώρα #myyoutubechannel #vicky'svita @wearenekya

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on

Ο θυμός της παρουσιάστριας

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΈΝΗ ΜΑΖΊ ΣΟΥ!! Σε σένα μιλάω, που συνεχίζεις να κυκλοφορείς χωρίς σοβαρό λόγο, που βολτάρεις, που πας εκδρομή στο εξοχικό, που σουλατσάρεις στην παραλία, που συχνωτίζεσαι σε παρεάκια, που, που, που…

Σε σένα που επιτρέπεις στον εγωκεντρισμό σου να υπονομεύει την πανεθνική προσπάθεια!

Σε σένα που η επιπολαιότητά σου αναιρεί την επίγνωση ότι είσαι εν δυνάμει φορέας (όπως είμαστε όλοι μας!).

Σε σένα που ο ωχαδερφισμός σου ελέω μικροβολέματος, σε καθιστά ανάλγητο στην αγωνία κάποιων συνανθρώπων σου για τη ζωή τους.

ΜΉΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΎΓΕΙ ΚΑΤΙ?

Ότι σ’ αυτούς τους κάποιους ανήκει ίσως η μάννα που με τόσους κόπους σε μεγάλωσε? Ο πατέρας, που ξόδεψε τη ζωή του πάνω σ’ ένα μεροκάματο για να μη σου λείπει τίποτα? Ο παππούς και η γιαγιά που διέθεσαν σχεδόν όλη τη σύνταξή τους για να τα βγάλεις πέρα τα χρόνια της κρίσης?

Και τώρα που σου φέρνει το σύμπαν μια (δραματική σίγουρα) ευκαιρία να επιστρέψεις κάτι λίγο στη μεγαλύτερη γενιά από τα άπειρα (ηθικά και υλικά) που έχεις λάβει απ’ αυτήν, εσύ τι κάνεις?

Βόλτα στην παραλία! Βόλτα στην πιθανότητα να χαθεί μεγάλο μέρος της γενιάς των ανθρώπων που αφιέρωσαν σχεδόν όλη τη ζωή τους στη δική σου γενιά. Στη δική μας γενιά.

Κι εσύ τώρα εν δυνάμει φορέα, τους ανταμοίβεις με διασπορά πιθανότητας θανάτου γιατί έτσι γουστάρεις!

Γιατί στο λεξιλόγιό σου δεν υπάρχει η λέξη ενσυναίσθηση , η λέξη ευγνωμοσύνη, η λέξη ήθος.

Υπάρχει όμως με κεφαλαία γράμματα η λέξη ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ’. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά να… διαγράψεις το λήμμα.

Κάντο πριν γίνει λοιμός.

ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ», έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Εδώ και η ανάρτηση της

View this post on Instagram

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΈΝΗ ΜΑΖΊ ΣΟΥ!! Σε σένα μιλάω, που συνεχίζεις να κυκλοφορείς χωρίς σοβαρό λόγο, που βολτάρεις, που πας εκδρομή στο εξοχικό, που σουλατσάρεις στην παραλία, που συχνωτίζεσαι σε παρεάκια, που, που, που… Σε σένα που επιτρέπεις στον εγωκεντρισμό σου να υπονομεύει την πανεθνική προσπάθεια! Σε σένα που η επιπολαιότητά σου αναιρεί την επίγνωση ότι είσαι εν δυνάμει φορέας (όπως είμαστε όλοι μας!). Σε σένα που ο ωχαδερφισμός σου ελέω μικροβολέματος, σε καθιστά ανάλγητο στην αγωνία κάποιων συνανθρώπων σου για τη ζωή τους. ΜΉΠΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΎΓΕΙ ΚΑΤΙ? Ότι σ' αυτούς τους κάποιους ανήκει ίσως η μάννα που με τόσους κόπους σε μεγάλωσε? Ο πατέρας, που ξόδεψε τη ζωή του πάνω σ' ένα μεροκάματο για να μη σου λείπει τίποτα? Ο παππούς και η γιαγιά που διέθεσαν σχεδόν όλη τη σύνταξή τους για να τα βγάλεις πέρα τα χρόνια της κρίσης? Και τώρα που σου φέρνει το σύμπαν μια (δραματική σίγουρα) ευκαιρία να επιστρέψεις κάτι λίγο στη μεγαλύτερη γενιά από τα άπειρα (ηθικά και υλικά) που έχεις λάβει απ' αυτήν, εσύ τι κάνεις? Βόλτα στην παραλία! Βόλτα στην πιθανότητα να χαθεί μεγάλο μέρος της γενιάς των ανθρώπων που αφιέρωσαν σχεδόν όλη τη ζωή τους στη δική σου γενιά. Στη δική μας γενιά. Κι εσύ τώρα εν δυνάμει φορέα, τους ανταμοίβεις με διασπορά πιθανότητας θανάτου γιατί έτσι γουστάρεις! Γιατί στο λεξιλόγιό σου δεν υπάρχει η λέξη ενσυναίσθηση , η λέξη ευγνωμοσύνη, η λέξη ήθος. Υπάρχει όμως με κεφαλαία γράμματα η λέξη ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ'. Ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά να…διαγράψεις το λήμμα. Κάντο πριν γίνει λοιμός. ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΊΤΙ! #stayhome #staycool #thinkpositive

A post shared by Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) on

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024