Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ένα συγκλονιστικό βίντεο μήνυμα ελπίδας στους Ιταλούς

Ένα συγκλονιστικό βίντεο μήνυμα ελπίδας στους Ιταλούς

Ο καταξιωμένος ιταλός σκηνοθέτης Oliver Astrologo στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας στους συμπατριώτες του που δοκιμάζονται καθημερινά από την πανδημία του κοροναϊού

Το δικό του μήνυμα ελπίδας και δύναμης έστειλε ο καταξιωμένος Ιταλός σκηνοθέτης Oliver Astrolog στην Ιταλία, η οποία δέχεται παγκοσμίως το χειρότερο πλήγμα από την πανδημία του κοροναϊού.

Ο Oliver Astrologo αιχμαλώτισε με την κάμερα του την ομορφιά των άδειων χώρων της Ιταλίας τις ημέρες που ο κόσμος υπακούει στις παροτρύνσεις να παραμείνει σπίτι του για να μη συμβάλει στη μετάδοση του κοροναϊού.

Το μικρού μήκους φιλμ -δόθηκε στη δημοσιότητα στις 17 Μαρτίου, ημέρα εορτασμού της Ενοποίησης της Ιταλίας- είναι ένα μήνυμα ελπίδας από τον Astrologo προς τους συμπολίτες του.

Στην Ιταλία, η οποία δοκιμάζεται από την πανδημία, ζητήθηκε σε 60 εκατομμύρια ανθρώπους να μείνουν σπίτι.

Τα τουριστικά τοπόσημα της χώρας, οι πλατείες, οι παραθαλάσσιες πόλεις είναι πλέον άδειες. Ο Ιταλός σκηνοθέτης αποτίει έναν οπτικό φόρο τιμής σε χώρους, που κάποτε έσφυζαν από ζωή, παράδοση, τεχνουργία και δημιουργικότητα.

«Εμείς οι Ιταλοί είμαστε παράξενοι άνθρωποι, αγαπάμε τις αντιθέσεις» λέει η φωνή του αφηγητή, του ηθοποιού Paolo Buglioni.

«Ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου και μόλις που το αναγνωρίζουμε. Και τώρα, που η χώρα είναι άδεια και μπορεί να την αποθαυμάζουμε μόνο απ’ το παράθυρο μέσα σ’ όλη αυτή την ησυχία, μοιάζει ακόμα πιο απίστευτη».

«Μας λείπει η ομορφιά της, αλλά υπάρχει κάτι να μας καθησυχάζει. Όταν περάσουν όλα αυτά θα γεμίσουμε ξανά τις πλατείες και όλα τα μνημεία που ζηλεύει ο υπόλοιπος κόσμος θα συνεχίσουν να είναι το φόντο για τα φιλιά που θα δίνουμε.

Θα ξαναπάρουμε πίσω αυτή την ομορφιά, γιατί ακόμα κι από τα παράθυρά μας εξακολουθεί να είναι η πιο όμορφη χώρα του κόσμου» είναι το μήνυμα ελπίδας του Oliver Astrologo.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό βίντεο:

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024