Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Θετικός και ο πρωταγωνιστής του «Χαβάη 5- 0»

Κοροναϊός : Θετικός και ο πρωταγωνιστής του «Χαβάη 5- 0»

Ακόμα ένας διάσημος προστέθηκε στη λίστα των κρουσμάτων της πανδημίας του νέου κοροναϊού

Ολοένα και περισσότερο μακραίνει η λίστα των κρουσμάτων και των θυμάτων του νέου κοροναϊού σε όλο τον κόσμο, ενώ πολλοί είναι και οι διάσημοι που εχούν προσβληθεί και αυτοί από τον ιο.

Έτσι μετά από τον Τομ Χανκς, τη Ρίτα Γουίλσον, τον Ίντρις Έλμπα, την Όλγα Κιριλένκο, τον Κρίστοφερ Χίβγιου του Game of Thrones και την Ιτσιάρ Ιτούνο του Casa De Papel,  ακόμα ένας διάσημος προστέθηκε στη λίστα των κρουσμάτων.

Ο ηθοποιός Ντάνιελ Ντάε Κιμ, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Χαβάη 5-0, αποκάλυψε σήμερα ότι διαγνώστηκε με τον νέο κορονοϊό.

Ο Κιμ, που μίλησε από το σπίτι του στη Χαβάη, ανακοίνωσε τα νέα σε ένα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

«Χθες, διαγνώστηκα με την COVID-19, τη νόσο που προκαλεί ο κορονοϊός. Φαίνεται πως θα γίνω καλά, όμως ήθελα να το μοιραστώ με εσάς με την ελπίδα ότι θα το βρείτε κατατοπιστικό ή χρήσιμο. Ελπίζω όλοι να είστε προπαντός ασφαλείς και ήρεμοι» έγραψε ο Κιμ.

Ο 51χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι πήγε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής σειράς και επέστρεψε στη Χαβάη όταν τα γυρίσματα διακόπηκαν. Όπως εξήγησε, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία, αυτο-απομονώθηκε και κατόπιν του συνέστησαν να υποβληθεί σε εξετάσεις στη Χονολολού. Διαβεβαιώνει ότι νιώθει ήδη καλύτερα.

«Ευτυχώς, για εμένα δεν ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου» επισήμανε, προτρέποντας τους ανθρώπους να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, να αυτο-απομονώνονται και να πλένουν τα χέρια τους.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024