Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άση Μπήλιου: Τι φέρνει ο Κρόνος στον Υδροχόο σε όλα τα ζώδια;

Άση Μπήλιου: Τι φέρνει ο Κρόνος στον Υδροχόο σε όλα τα ζώδια;

Τι προβλέπει γι αυτή την δύσκολη περίοδο η αστρολόγος Άση Μπήλιου;

View this post on Instagram

Καλημέρα αγαπημένοι μου! Εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε σωματική και πνευματική υγεία! Γιατί ακόμη κι αν δεν δοκιμάζεται η σωματική μας υγεία αυτό το καιρό σίγουρα δοκιμάζεται το μυαλό και η ψυχή.. κι ο φόβος είναι πολύ πιο ισχυρός από κάθε ιό. Μόνο μας όπλο κακά τα ψέμματα είναι η ΛΟΓΙΚΗ! Μένουμε σπίτι, εφαρμόζουμε τους κανόνες σωστής υγιεινής, ακούμε μόνο τους ειδικούς και προσπαθούμε να μην χάσουμε την αισιοδοξία μας γιατί όπως λένε και οι Άγγλοι: Κι αυτό θα περάσει! Επειδή θα έχω λίγο περισσότερο διαθέσιμο χρόνο θα σας κάνω κάποια ποστ και στην πορεία! Σήμερα όπως κάθε Σάββατο δίνουμε ραντεβού στις 2:00 μμ στο #starssystem @starchanneltv να δούμε μαζί το πιο απαιτητικό διάστημα που εκτείνεται μέχρι το τέλος Μαρτίου.. Να προσέχετε, να ελπίζετε, να αισιοδοξείτε και να μην χάνετε λεπτό την κοινή λογική! Ας μην παραδινόμαστε στο φόβο! Σας φιλώ και σας περιμένω❤️😘

A post shared by @ asibiliou on

Τι φέρνει ο Κρόνος στον Υδροχόο;

«Σιγά σιγά αρχίζουν να μεγαλώνουν οι μέρες μας, το φως πιστεύω θα το νικήσει το σκοτάδι στο τέλος, πού θα πάει; Την Κυριακή ο Κρόνος θα φύγει από τον Αιγόκερο και θα μπει στον Υδροχόο, όπου θα μείνει μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο βοηθάει πάρα πολύ την τεχνολογική πρόοδο, με την συλλογική δουλειά, την ευαισθητοποίηση για το κοινό καλό και σε σχέση με το περιβάλλον και την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Όλα αυτά θα αρχίσει να μας τα δείχνει στην πραγματικότητα από τον Δεκέμβρη και μετά, όταν θα περάσει κανονικά για να μείνει σε αυτό το ζώδιο.

Επειδή πηγαίνοντας προς το τέλος Μαρτίου θα έχουμε μια σύνοδο Άρη Κρόνου στον Υδροχόο, η οποία είναι αρκετά δύσκολη, αυτό θα είναι και το τελευταίο πολύ δύσκολο κομμάτι. Άρα, μερικές μέρες ακόμα.

Δεν είναι αύριο, αλλά θεωρώ ότι μέχρι τις αρχές Απριλίου είναι και το πιο περίεργο και απαιτητικό κομμάτι. Πρέπει να προσέχουμε όλοι…», είπε σήμερα η Άση Μπήλιου

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024