Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τομ Χανκς : Τι αποκάλυψε η αδελφή του ηθοποιού

Τομ Χανκς : Τι αποκάλυψε η αδελφή του ηθοποιού

Η αδερφή του Τoμ Χανκς, περιέγραψε με πιο ζοφερό τρόπο την κατάσταση της υγείας του από ό,τι την παρουσιάζει ο ίδιος ο ηθοποιός.

Η αδελφή του Τομ Χανκς, Σάντρα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος αναρρώνει στο πλευρό της συζύγου του και παραμένει σε καραντίνα στην Αυστραλία.

Η αδερφή του Τoμ Χανκς, περιέγραψε με πιο ζοφερό τρόπο την κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού, από ό,τι την παρουσιάζει ο ίδιος μέχρι σήμερα.

Η Σάντρα Χανκς,  αποκάλυψε ότι ο μικρότερος αδελφός της είναι στην πραγματικότητα «όχι απόλυτα καλά, αλλά εντάξει», μια εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Συγκεκριμένα μιλώντας στη «MailOnline», η αδελφή του Τομ Χανκς είπε:

«Έχω επικοινωνήσει με τον αδερφό μου. Δεν είναι τέλεια, αλλά εντάξει».

Στην ερώτηση αν είναι σοκαρισμένη είπε:«Σοκαρισμένη; Όχι. Είναι ένας ηθοποιός, όχι θεός. Η ιατρική περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή».

Η Σάντρα η οποία  είναι η μεγαλύτερη αδερφή του διάσημου ηθοποιού και ζει στην Ιταλία από το 2016 με την οικογένειά της αποκάλυψε:

«Είμαστε εντάξει εδώ … η διαμονή στο σπίτι είναι ωραία και αυτή η κοινότητα είναι θαυμάσια. Είμαι τυχερός που βρίσκομαι εδώ, το πνεύμα των ανθρώπων είναι εκπληκτικό. Ωστόσο, στις 000ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ήταν οι πρώτοι αστέρες του Χόλιγουντ που ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.

Το ζευγάρι νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και τώρα βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι που ενοικιάζει.

Όπως ενημερώνει ο Τομ Χανκς με το χιούμορ που τον διακρίνει, στην πρώτη του δημοσίευση μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο  οι δυο τους έχουν ακόμα συμπτώματα του κοροναϊού ενώ παράλληλα φροντίζουν να περνούν χαλαρές καθημερινές στιγμές.

«Γεια σας παιδιά. Τα καλά νέα: μια εβδομάδα αφού διαγνωστήκαμε θετικοί στον κοροναϊό και μπήκαμε σε καραντίνα, τα συμπτώματα παραμένουν σχεδόν τα ίδια. Δεν έχουμε πυρετό αλλά νιώθουμε πεσμένοι.

Με το άπλωμα των ρούχων του πλυντηρίου και το πλύσιμο των πιάτων, μπορεί να με πάρει ο ύπνος στον καναπέ» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Τομ Χανκς.

Στα «κακά νέα» ο  Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον τον έχει διαλύσει στο παιχνίδι της τράπουλας που παίζουν, ενώ δεν παραλείπει να μας «συστήσει» και την πάλαι ποτέ αγαπημένη… Corona γραφομηχανή του την οποία έχει πάρει μαζί του στην Αυστραλία.

«Ας ισοπεδώσουμε την καμπύλη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βραβευμένος ηθοποιός.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024