Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργή για την αδελφή της Αμάλ Αλαμουντίν - Πουλά πανάκριβες μάσκες

Οργή για την αδελφή της Αμάλ Αλαμουντίν – Πουλά πανάκριβες μάσκες

Θύελλα αντιδράσεων για την αδελφή της Αμάλ Αλαμουντίν η οποία πουλάει πανάκριβες, «μοδάτες» μάσκες που δεν παρέχουν καμία προστασία από τον κοροναϊό

Θύελλα αντιδράσεων εναντίον της αδερφής της Αμάλ Αλαμουντίν, Τάλα έχει ξεσπάσει, καθώς η όπως πουλά πολυτελείς, μη ιατρικώς εγκεκριμένες μάσκες προσώπου και τσαντάκια για το απολυμαντικό τζελ, με κόστος πάνω από 30 δολάρια η καθεμία και μάλιστα, την περίοδο που ο κόσμος είναι αντιμέτωπος με τον κοροναϊό.

Η μάσκα προσώπου, για παράδειγμα, που πουλά στην ιστοσελίδα της, και η οποία δεν προσφέρει καμία ιατρική προστασία, ονομάζεται «Le Masque», κοστίζει 33 δολάρια και κυκλοφορεί σε διάφορα χρώματα και prints όπως λεοπάρ, καμουφλάζ αλλά και denim.

«Στον διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο μας, εμείς σας καλύπτουμε: με άνεση και στυλ» αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος και συνεχίζει:

«Το πολυτελές κάλυμμα προσώπου που προσφέρει προστασία με στυλ… Το Le Masque έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις φυσικές καμπύλες του προσώπου σας, για να σας προσφέρει μια πιο άνετη εφαρμογή. Ότι κι αν έχετε στο νου, ας το αντιμετωπίσουμε μαζί».

Τι απαντά η ίδια

Και μπορεί ένα μέρος των κερδών από τις πωλήσεις να πάει στον Ερυθρό Σταυρό της Σιγκαπούρης -εκεί ζει η αδερφή της Αμάλ Κλούνεϊ- για να βοηθήσει τις ανάγκες όσων έχουν επηρεαστεί από τον κοροναϊό, ωστόσο δεν είδαν όλοι αυτή την κίνηση με θετικό μάτι.

«Νομίζω ότι είναι τελείως παράλογο και εκτός πραγματικότητας να εκμεταλλεύεται τον κοροναϊό απλά για να βγάλει λεφτά» έγραψε ένας απογοητευμένος κριτικός στην New York Post, προσθέτοντας;

«Eίναι λάθος να προσπαθεί να φτιάξει μια μάσκα προσώπου σαν να πρόκειται για ένα μοντέρνο αξεσουάρ μόδας.

Οι μάσκες αυτές έχουν σαν έργο να προστατεύουν τους ανθρώπους. Χρησιμοποιεί τον φόβο των ανθρώπων για να βγάλει χρήματα κι αυτό είναι αηδιαστικό».

Μετά την κριτική που δέχτηκε, η Τάλα Αλαμουντίν δήλωσε στο περιοδικό Hello:

«Οι μάσκες είναι ένα σύνηθες προϊόν στα ασιατικά νοικοκυριά και χρησιμοποιούνται συχνά από όσους είναι κρυωμένοι, γα προστασία από την μόλυνση αλλά και για κάλυψη μετά από αισθητικές επεμβάσεις.

Οι μάσκες μας δεν είναι πιστοποιημένες για ιατρικούς σκοπούς, αλλά μπορούν να κρατήσουν μακριά το φτέρνισμα ή το κρυολόγημα».

Και θήκη για το απολυμαντικό

Όσο για τις θήκες για το απολυμαντικό, ονομάζονται «Sanity Stasher», κοστίζουν 35 δολάρια και στην περιγραφή τους αναφέρει:

«Αποθηκεύστε το απολυμαντικό σας με το εντυπωσιακά κομψό Tala Sanity Stasher Zip Pouch».

Και τα δύο αυτά προϊόντα μπορεί να έχουν κάποιες καλές κριτικές στην σελίδα της στο Instagram, αλλά αρκετοί τα βρίσκουν αμφισβητήσιμα.

«Προστατεύει αυτή η μάσκα από τον κοροναϊό ή είναι απλά κάτι μοδάτο;» αναρωτιέται κάποιος με έναν άλλον να γράφει «αναισθησία».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024