Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κωνσταντάκη: Το ηχηρό μήνυμα της για τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού

Μαρία Κωνσταντάκη: Το ηχηρό μήνυμα της για τις δύσκολες μέρες του εγκλεισμού

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη με ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο δύσκολη και θλιμμένη περίοδο της ζωής που κράτησε 1 1/2 χρόνο.

Η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη με ανάρτησή της στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πιο δύσκολη και θλιμμένη περίοδο της ζωής που κράτησε 1 1/2 χρόνο.

Η σκοτεινή περίοδος

«6 Ιουνίου 2016. Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Τζια σε ένα ειδυλλιακό σπίτι (εδώ παίρνετε μάτι την πισίνα του) με ιδανική παρέα… Όμως σας διαβεβαιώ ήταν η πιο σκοτεινή και θλιμμένη περίοδος της ζωής μου που έληξε περίπου 1 1/2 χρόνο μετά… 3 1/2 χρόνια αργότερα κλεισμένη στο σπίτι μου στο κέντρο της Αθήνας 5η μέρα «καραντίνας» και είμαι ευγνώμων… Που είμαι καλά σωματικά και ψυχικά και που το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μου ανθρώπους (εύχομαι και για όλο τον κόσμο αλήθεια). Είμαι ευγνώμων που έχω την διαύγεια να δω το δάσος και να μην κολλήσω στο δέντρο… Γιατί υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυστυχίες και καταστροφές από το να χάσω 5, 10, 50 βόλτες.

Είμαι ευγνώμων που μένω σπίτι για να μην διαδώσω τον ιό (σε περίπτωση που τον έχω) και έτσι νιώθω ότι βάζω άλλο ένα μικρό δικό μου λιθαράκι στην συνέχεια του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε και τον αντιλαμβανόμαστε… Είμαι ευγνώμων που δεν έχω πανικό, που διατηρώ την αισιοδοξία μου, που έχω κατανόηση για αυτούς που δεν την παλεύουν όπως εγώ, που έχω υπομονή και πειθαρχία…Και περισσότερο απ’ όλα είμαι ευγνώμων γιατί όλα τα παραπάνω, σκεπτικό και πράξεις είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου… ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ στάση απέναντι σε αυτό που ονομάζεται κορωνοϊός… Κι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω και το κάνω με χαρά γιατί αισθάνομαι ότι το οφείλω σε αυτό το δώρο που λέγεται ΖΩΗ. Σε ευχαριστώ @olgad όχι μόνο για αυτό το όμορφο κλικ αλλά κυρίως γιατί μου (ξανά)θύμισες τη διαδρομή. Απ’ το 16 μέχρι το 20… Ευγνώμων και γι’ αυτό…».

Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

16 Ιουνίου 2016 . Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Τζια σε ένα ειδυλλιακό σπίτι ( εδώ παίρνετε ματι την πισίνα του )με ιδανική παρέα ..Ομως σας διαβεβαιώ ήταν η πιο σκοτεινή κ θλιμμένη περιοδος της ζωης μου που εληξε περίπου 1 1/2 χρόνο μετά .. 3 1/2 χρόνια αργοτερα κλεισμένη στο σπίτι μου στο κέντρο της Αθήνας 5η μέρα «καραντίνας» κ είμαι ευγνώμων .. Που είμαι καλά σωματικά κ ψυχικά και που το ίδιο ισχύει κ για τους δικούς μου ανθρώπους ( εύχομαι κ για όλο τον κόσμο αλήθεια ) . Ειμαι ευγνώμων που έχω την διαύγεια να δω το δάσος κ να μην κολλήσω στο δέντρο .. Γιατί υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες δυστυχίες κ καταστροφές απ το να χάσω 5 ,10 , 50 βόλτες . Είμαι ευγνώμων που μένω σπίτι για να μην διαδωσω τον ιό ( σε περίπτωση που τον έχω ) κ έτσι νιώθω ότι βάζω άλλο ένα μικρό δικό μου λιθαράκι στην συνέχεια του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε κ τον αντιλαμβανόμαστε .. Είμαι ευγνώμων που δεν έχω πανικό , που διατηρώ την αισιοδοξία μου , που έχω κατανόηση για αυτούς που δεν την παλεύουν όπως εγώ , που έχω υπομονή κ πειθαρχία .. Και περισσότερο απ όλα είμαι ευγνώμων γιατί όλα τα παραπάνω ,σκεπτικό κ πράξεις είναι ΕΠΙΛΟΓΗ μου ..ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ στάση απέναντι σ αυτό που ονομαζεται κορονοϊός .. Κι είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω κ το κάνω με χαρά γιατί αισθάνομαι ότι το οφείλω σ αυτό το δώρο που λέγεται ΖΩΗ .Σ ευχαριστώ @olgad όχι μόνο για αυτό το όμορφο κλικ αλλά κυρίως γιατί μου (ξανά)θύμισες τη διαδρομή .Απ το 16 μέχρι το 20 .. Ευγνώμων κ γι αυτό .. 📸 @olgad #stayhome #staystrong #μένουμε_σπίτι #tb #staypositive #thinkpositive #thatslife #lavieestbelle #todayisanotherday #todaysmood #lifeisbeautiful

A post shared by Maria Konstandaki (@maria_konstandaki) on

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024