Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους : Aπό μικρή είμαι άθεη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους : Aπό μικρή είμαι άθεη

Η γνωστή ηθοποιός Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τη σχέση της με την θρησκεία αλλά και για τις επικρίσεις που έχει δεχθεί

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/3) η  γνωστή  ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, σε μία συνέντευξη στη οποία μίλησε για όλα και για όλους.

Ανανεωμένη και με νέο look, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική, για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» την τηλεοπτική σειρά που την έκανε γνωστή, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Εκεί μίλησε – μεταξύ άλλων – για την σχέση της με την θρησκεία εξηγώντας ότι είναι άθεη από μικρή. Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις επειδή δεν πιστεύει.

Μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε:

«Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν. Από μικρή είμαι άθεη.

Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά.

Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον.

Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».

Οι «Ψίθυροι Καρδιάς»

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σειρά «Ψίθυροι Καρδιάς», τονίζοντας πως δεν χάρηκε την τότε επιτυχία.

«Πήγα και άφησα τη φωτογραφία μου και με πήραν τηλέφωνο. Οι Ψίθυροι καρδιάς ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Με πήρε ο ίδιος ο Μανούσος Μανουσάκης τηλέφωνο.

Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία.

Δε με ξέρανε. Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Άλλες εποχές τότε. Όσο γυρίζαμε δεν είχα την αίσθηση. Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ.

Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Δεν το ήθελα. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στον δρόμο. Τότε δεν ήμουν έτοιμη, τώρα δε με νοιάζει.

Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024