Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Αναβλήθηκαν τα βραβεία της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής

Κοροναϊός : Αναβλήθηκαν τα βραβεία της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής

Η 55η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής των ΗΠΑ (ACM) αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κοροναϊού

Η 55η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής των ΗΠΑ (ACM) αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η βραδιά απονομής των βραβείων είχε προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στο Λας Βέγκας, αλλά η εκδήλωση αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ο νέος τόπος διεξαγωγής.

«Η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών, των θαυμαστών, της βιομηχανίας, του προσωπικού και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής.

«Τα βραβεία της ACM είναι η εκδήλωση – πυλώνας για τη βιομηχανία της κάντρι μουσικής και η Ακαδημία και η εταιρεία παραγωγής dick clark productions προσπάθησαν πολύ για να βρουν μια ασφαλή λύση για να διεξαχθεί η τελετή ώστε να μπορέσουμε να τιμήσουμε την κοινότητα των καλλιτεχνών μας” δήλωσε ο CEO της ACM, Ντέιμον Γουάιτσαϊντ.

«Στην απόφαση αυτή συνέβαλαν πολλοί συνεργάτες, ενδιαφερόμενες πλευρές και η βιομηχανία, με τους οποίους συζητούσαμε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες καθώς η κατάσταση εξελισσόταν» πρόσθεσε.

Ο σταρ της κάντρι μουσικής Κιθ Έρμπαν θα έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής της τελετής των ACM Awards, καθώς η τραγουδίστρια Κάρι Άντεργουντ που είχε τον ρόλο από το 2008, αποφάσισε να παραιτηθεί.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024