Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπρούνο Φερνάντες, όπως λέμε Μαρσιάλ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπρούνο Φερνάντες, όπως λέμε Μαρσιάλ

Ο Μπρούνο Φερνάντες έγινε ο δεύτερος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον Άντονι Μαρσιάλ, που κερδίζει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League στον «παρθενικό» του μήνα με την αγγλική ομάδα

Ο Μπρούνο Φερνάντες πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Premier League για τον μήνα Φεβρουάριο.

Ο Πορτογάλος μέσος ταίριαξε αμέσως με την φιλοσοφία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς σε οκτώ αγώνες έχει σημειώσει τέσσερις ασιστ αλλά και τρία γκολ, δικαιώνοντας όσους πίστεψαν στο ταλέντο του.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ήδη του έχουν φτιάξει σύνθημα για τον 25άχρονο άσο, ο οποίος είχε και ασίστ στο πρώτο του ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στην Σίτι.

Ωστόσο, η διάκριση του σε κορυφαίο παίκτη της Premier League για τον μήνα Φεβρουάριο είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα για τον ίδιο, καθώς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Άντονι Μαρσιάλ, που κερδίζει το εν λόγω βραβείο στον «παρθενικό» του μήνα με την αγγλική ομάδα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρούνο Φερνάντες έχει κατακτήσει επίσης το βραβείο του κορυφαίου για τον περασμένο μήνα από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών αλλά και τη διάκριση ανάμεσα στους συμπαίκτες του.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024