Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μένουμε Σπίτι» : Έλληνες celebrities στη «μάχη» κατά του κοροναϊού

«Μένουμε Σπίτι» : Έλληνες celebrities στη «μάχη» κατά του κοροναϊού

Οι ελληνικές αρχές, με πρώτο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, πραγματοποιώντας τις απολύτως απαραίτητες

Αν υπάρχει κάποια στιγμή, κατά την οποία πρέπει όλοι μαζί, συλλογικά, να δείξουμε ωριμότητα και υπευθυνότητα ως κοινωνία, είναι αυτή. Ο κοροναϊός καλπάζει και δεν είναι παιχνίδι.

Η ελληνική κυβέρνηση, μαζί με όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις ανά τον πλανήτη, παίρνει τα κατάλληλα μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του φονικού ιού.

Τα μέτρα, των οποίων την αυστηρότητα -αλλά και αναγκαιότητα- παραδέχεται ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση και τα οποία περιλαμβάνουν από κλείσιμο όλων των σχολείων, έως κλείσιμο θεάτρων, κινηματογράφων και χώρων μαζικής εστίασης, δεν αρκούν από μόνα τους.

Οι ελληνικές αρχές, με πρώτο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητούν από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, πραγματοποιώντας τις απολύτως απαραίτητες.

Μένουμε Σπίτι

Σε αυτό το πλαίσιο, το υπουργείο Υγείας «τρέχει» από χθες μια καμπάνια με τίτλο «Μένουμε Σπίτι».

Σε αυτή την καμπάνια έσπευσαν να συμβάλλουν αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι χρησιμοποιώντας την επιρροή που ασκούν στους χιλιάδες followers τους δημοσιεύουν βίντεο στα Social Media με τα οποία ζητούν από τον κόσμο να ακολουθήσει πιστά και ευλαβικά της οδηγίες των ειδικών.

Πρώτη η Δανάη Μπάρκα η οποία λατρεύει τα social media και μέσω αυτών φρόντισε να στείλει το δικό της μήνυμα με ένα βίντεο.

Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πήρε απόφαση να παραμείνει οικειοθελώς σε καραντίνα στο σπίτι ώστε να διασφαλίσει την υγεία της ίδιας και των γύρω της.

https://www.instagram.com/p/B9pacecnVMj/?utm_source=ig_embed

Το ίδιο και η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία με ανάλογο βίντεο συνέστησε ψυχραιμία και ευχήθηκε να περάσουμε όμορφα όλοι αλλά στο σπίτι.

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, η Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά και η ηθοποιός Νικόλ Παναγιώτου ανέβασαν φωτογραφία με το logo του Υπουργείου Υγείας από την επίσημη εκστρατεία για την καταπολέμηση του κοροναϊού. Το ίδιο έκανε και η Φαίη Σκορδά, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια.

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Nikol Panagiotou (@nikolpanagiotou) on

Και ο Θοδωρής Αθερίδης από το σπίτι του δημιούργησε βίντεο παρακινώντας τον κόσμο που τον παρακολουθεί να παραμείνει στο σπίτι.

View this post on Instagram

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

Ακούγοντας το τραγούδι «Θα κάτσω σπίτι» του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη και μαγειρεύοντας, η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου δήλωσε «παρούσα» στην όλη εκστρατεία για τον ίδιο σκοπό.

Το δικό του μήνυμα μέσω βίντεο θέλησε να στείλει από το σπίτι και του ο Αποστόλης Τότσικας.

Τέλος, η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου επίσης παρακίνησε όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν όλες τις οδηγίες για τη σωστή αντιμετώπιση του κοροναϊού.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024