Ξεχωρίζει για πολλούς λόγους. Ο ένας λόγος μετά τον άλλον τον κάνει ακόμη πιο διαφορετικό από τα υπόλοιπα ζώδια.

Συμπεριφορά

Η αυτάρκειά του διαφέρει σε σχέση με άλλα ζώδια. Γίνεται συνειδητά και όχι ως αποτέλεσμα περιστάσεων. Ακόμα, μπορεί εύκολα να παρεξηγήσει τα σχόλια που γίνονται γι’ αυτόν. Παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, γίνεται εγωκεντρικός και δεν δίνει σημασία στα συναισθήματα των άλλων.

Επειδή είναι ειλικρινής με απότομο και άμεσο τρόπο, τον αντιπαθούν εύκολα οι υπόλοιποι. Όταν αποφασίσει να ακολουθήσει τα σχέδιά του, θα ξεγλιστρήσει από άλλες υποχρεώσεις με ένα ψέμα, αν κρίνει ότι πρέπει να το κάνει. Ωστόσο, δεν είναι πολύ καλός ψεύτης και τις περισσότερες φορές οι άλλοι τον καταλαβαίνουν.

Αυτά που κρύβει…

Μπορεί άλλα να δείχνει και άλλα να νιώθει. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε θα γίνει σε καμία περίπτωση ένα άτομο που θα δείχνει πάντα τα συναισθήματά του. Δε θέλει να είναι δεδομένος.

Δηλαδή σίγουρα κάτω από την ισχυρή και ανεξάρτητη προσωπικότητα που δείχνει στους άλλους, κρύβεται μια έντονη ανασφάλεια. Αυτό οφείλεται στο άγχος της επιτυχίας. Πιέζει τόσο πολύ τον εαυτό του να πετύχει, που ακόμη κι αν αμφιβάλει για τις ικανότητές του, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν να προσπαρνά τις φοβίες του και να κρύβει κάθε ίχνος ανασφάλειας, χωρίς να επιτρέψει σε κανέναν να το αντιληφθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο