Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μείνετε σπίτι σας, δείτε το Ολυμπιακός-Γουλβς δωρεάν από το Youtube της COSMOTE (Link)

Μείνετε σπίτι σας, δείτε το Ολυμπιακός-Γουλβς δωρεάν από το Youtube της COSMOTE (Link)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουλβς στο άδειο Γεώργιος Καραϊσκάκης (22:00), αλλά όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν το ματς από την Cosmote.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα διεξαχθεί κανονικά στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς η UEFA αποφάσισε να διεξαχθούν κανονικά τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «16» του Europa League.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, ενώ συνολικά στο γήπεδο δεν θα βρεθούν περισσότεροι από 100 άνθρωποι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δημοσιογράφοι δεν θα υπερβαίνουν τους 30, ενώ θα κάθονται άπαντες σε απόσταση τριών μέτρων.

Επίσης, δεν θα γίνουν δηλώσεις από παίκτες ή προπονητές των δύο ομάδων, καθώς έχει ακυρωθεί η συνέντευξη Τύπου, ενώ απαγορεύτηκε και η είσοδος καμερών στο παιχνίδι, πέρα από τον τηλεοπτικό πάροχο (Cosmote).

Η Cosmote, μάλιστα, λόγω και της απουσίας του κόσμου από το γήπεδο, αλλά και της ανάγκης να μείνει ο κόσμος στο σπίτι του και να μην συνωστιστεί σε μαγαζιά για να δει το παιχνίδι, έχει ανακοινώσει ότι θα το μεταδώσει και μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Youtube.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ

https://www.youtube.com/watch?v=Mo0ySL6e8io

Αυτές τις ώρες θα πρέπει όλοι να έχουν συναίσθηση της σοβαρότητας της κατάστασης. Οι αρχές έχουν ζητήσει από τους πολίτες να μείνουν σπίτια τους. Να είναι προσεκτικοί.

Να καταλάβουν πόσο σοβαρό είναι αυτό που περνάει ο πλανήτης και να αφήσουμε όλοι στην άκρη τα «εγώ δεν κολλάω» και τα «εμένα δεν με νοιάζει». Αρκεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στην Ιταλία, στη γειτονιά μας. Εκεί όπου ήδη υπάρχουν 1.016 νεκροί.

Ας καθίσει ο κόσμος στα σπίτια του, λοιπόν κι ας παρακολουθήσει ήρεμα και χωρίς… επικινδυνότητα ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Και όλοι να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται για… διακοπές.

Αλλά για κάτι που έχει να συμβεί πάνω από 100 χρόνια στον πλανήτη: Για πανδημία, που προκαλεί τον θάνατο σε συνανθρώπους μας. Για έναν ιό που κινείται με ρυθμούς εξάπλωσης που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ξανά.

Σύνεση, λοιπόν. Και προστασία του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας. Είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024