Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτα τα ζώδια θα «πετάνε» από τη χαρά τους τον Μάρτιο

Αυτα τα ζώδια θα «πετάνε» από τη χαρά τους τον Μάρτιο

Τα ζώδια αυτά θα έχουν έναν τέλειο μήνα σε κάθε τομέα

Είναι ίσως τα ζώδια που το χρειάζονταν πιο πολύ να έχουν έναν καλύτερο μήνα. Ίσως γιατί πέρασαν αρκετά δύσκολα το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ταύρος

Λάμπεις από αυτοπεποίθηση και κάνεις τη σωστή δικτύωση.

Νιώθεις ο εαυτός σου και αυτό φαίνεται. Θα μπορούσες να νιώθεις υποχρεωμένος να κάνεις μεγάλα βήματα αλλά εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή θα πρέπει να δεις πίσω από τις λέξεις σε κάθε πιθανή σου συμφωνία.

Πέρα από αυτό, ο Μάρτιος όχι μόνο σε φέρνει κοντά σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα αλλά θα σε αποζημιώσει με την άνεση που αποζητάς και την ομορφιά που επιθυμείς. Σαν γνήσιο παιδί της θεάς Αφροδίτης, ο σκοπός της ζωής σου είναι να δημιουργήσεις έναν κόσμο που είναι σταθερός αλλά και αισθητά ευχάριστος.

Ευτυχώς,η Αφροδίτη θα αρχίσει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και σύντομα θα ευθυγραμμιστεί με τους Δία-Ουρανό-Πλούτωνα θα θερίσεις ότι έχεις σπείρει.

Λέων

Θαμπώνεις τους προϊσταμένους σου και ξανακάνεις σημαντικές συζητήσεις

Λάμπεις αυτό το μήνα. Εκτός από το ότι έχεις την Αφροδίτη στο πλευρό σου που στροβιλίζεται γύρω από τις φιλοδοξίες στην καριέρα, ο Άρης θα ενώσει τις δυνάμεις του με  Δία-Ουρανό-Πλούτωνα στην καθημερινότητά σου που σημαίνει ότι θα κλέβεις τις εντυπώσεις και νιώθεις όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Με τον Ανάδρομο Ερμή δεν θα έχεις όμως κι άλλη επιλογή από το να επαναφέρεις σημαντικές συζητήσεις αυτό το μήνα, ειδικά αυτές που πέταξες κάτω από το χαλί. Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες όταν εμφανίζονται γιατί η ανάδρομη πορεία του Ερμή για αυτό είναι. Σε κάθε περίπτωση θα ξυπνήσει τον τομέα των συνεργασιών οπότε ίσως υπάρξουν δυνατότητες για συνεταιρισμούς.

Τοξότης

Αγγίζεις τους οικονομικούς σου στόχους και βρίσκεις χαρά σε αυτό που κάνεις

Τόσα πολλά πράγματα να κάνεις αλλά τόσος λίγος χρόνος. Τα καλά νέα είναι θα αγαπήσεις αυτό που κάνεις αυτό το μήνα και αυτό είναι ένα δώρο από μόνο του. Η Αφροδίτη θα ρίξει τη γοητεία της στον 6ο οίκο σου που σημαίνει ότι έχεις πολλά να περιμένεις ειδικά στα επαγγελματικά σου.

Ο Άρης θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό τομέα που θα εκτοξεύσει τα λεφτά σου και θα σου υπενθυμίσει αυτά με τα οποία παθιάζεσαι και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.

Αν ένα πράγμα ξέρεις αυτό το μήνυμα είναι η εργασιακή ηθική οπότε μην φοβηθείς να δείξεις ποιος έχει τον έλεγχο. Η Πανσέληνος θα ενεργοποιήσει επίσης τον 10ο οίκο σου που είναι αυτός της καριέρας και της ηγετικής φιγούρας οπότε ετοιμάσου να πέσουν πανω σου τα φώτα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024