Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Αναβάλλεται το φεστιβάλ Coachella

Κοροναϊός : Αναβάλλεται το φεστιβάλ Coachella

Το αγαπημένο φεστιβάλ των influencers, των super models και των θαυμαστών της ποπ/ροκ μουσικής θα γίνει τον Οκτώβριο λόγω φόβων για τον κοροναϊό.

Οι διοργανωτές του Coachella, του διάσημου ποπ φεστιβάλ στην έρημο της νότιας Καλιφόρνιας, αποφάσισαν την αναβολή του για τον Οκτώβριο εν μέσω φόβων για την επιδημία του κοροναϊού.

Το Coachella, που ήταν προγραμματισμένο για τα σαββατοκύριακα 10-12 και 17-19 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 9-11 και 16-18 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τους New York Times.

Στην σχετική ανακοίνωση, οι διοργανωτές του Coachella Valley Music and Arts Festival, δεν έκαναν κανένα περαιτέρω σχόλιο σχετικά με το lineup. Η αρχική διοργάνωση διαφήμιζε τους Travis Scott, Frank Ocean και ένα reunion των Rage Against the Machine, μαζί με δεκάδες ακόμη καλλιτέχνες, με την Goldenvoice να συνομιλεί συνεχώς τις τελευταίες ημέρες με μάνατζερ σε μια προσπάθεια να διατηρήσει το lineup.

Ο δρ Κάμερον Κάιζερ, υπεύθυνος Δημοσίας Υγείας της κομητείας Riverside, διέταξε την ακύρωση των φεστιβάλ λόγω κοροναϊού, διευκρινίζοντας ωστόσο πως η απόφαση δεν απαγορεύει στα φεστιβάλ να διεξαχθούν αργότερα. «Η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία ή χωρίς να συνυπολογιστούν διάφοροι παράγοντες. Αναμφίβολα θα επηρεάσει πολύ κόσμο, αλλά βασική μου προτεραιότητα είναι αν προστατεύσω την υγεία ολόκληρης της κοινότητας», σχολίασε.

Οι αρχές ανακοίνωσαν την Τρίτη έξι κρούσματα του νέου κοροναϊού, τέσσερα εκ των οποίων στην Coachella Valley.

Παρόλο που δεν ακυρώθηκε εντελώς, η αναβολή του Coachella θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην ετήσια μουσική σεζόν, καθώς το φεστιβάλ, που ξεκίνησε το 1999, προσελκύει κάθε χρόνο 125.000 άτομα την ημέρα, κυριαρχώντας στην κατηγορία τους και επιφέροντας έσοδα δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024