Απόλυτο viral έχει γίνει μια φωτογραφία ενός γιατρού που στέκεται δίπλα στο κρεβάτι ενός 87χρονου με κοροναϊο και χαζεύουν μαζί το ηλιοβασίλεμα.

Όπως μπορεί να μαντέψει κάποιος από τους ουρανοξύστες, ο ασθενής βρίσκεται στη Γουχάν, το κέντρο δηλαδή της εκδήλωσης του κοροναϊού.

Ο γιατρός λοιπόν του ασθενή αποφάσισε να του κάνει τη χάρη και να τον πάει μία προσεκτική βόλτα εκτός νοσοκομείου προκειμένου να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα.

«Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε κολλήσει στο θάλαμο απομόνωσης για σχεδόν ένα μήνα, πράγμα που τον έκανε να πέσει σε κατάθλιψη. Σκέφτηκα πως η εικόνα του ηλιοβασιλέματος μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση», δήλωσε ο γιατρός του, Liu Kai, ο οποίος τον συνόδευσε φυσικά φορώντας την απαραίτητη στολή.

Πηγή φωτογραφίας: China Daily/Asia News Network

Ο ασθενής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 9 Φεβρουαρίου όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

Ωστόσο με την φροντίδα των γιατρών η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Η φωτογραφία πάντως έχει γίνει viral στα social media με πολλούς να αναφέρουν πως πρόκειται για την πιο όμορφη εικόνα που έχουν δει σχετικά με τον κοροναϊό.

Γράψτε το σχόλιό σας