Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή στο Μέλλον: To reunion των πρωταγωνιστών που «έριξε» το Instagram

Επιστροφή στο Μέλλον: To reunion των πρωταγωνιστών που «έριξε» το Instagram

Οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας «Επιστροφή στο Μέλλον» συναντήθηκαν και «έριξαν» το Instagram

Οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής σειράς επιστημονικής φαντασίας «Back to the Future» (Επιστροφή στο Μέλλον) Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ, σχεδόν 35 χρόνια μετά συναντήθηκαν και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν.

Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν αρκετή για να προκαλέσει παραλήρημα στους fan της θρυλικής σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

Οι ηθοποιοί της ταινίας του 1985 με θέμα ταξίδι στον χρόνο που είχε άλλες δύο συνέχειες, συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ που διοργάνωσε ο Φοξ για τη στήριξη των ερευνών για το Πάρκινσον.

Στο Instagram ο Μάικλ Τζ. Φοξ δημοσίευσε φωτογραφία του με τον Κρίστοφερ Λόιντ με τη λεζάντα: «Ρέστα με τον @mrchristopherlloyd στην @michaeljfoxorg βραδιά πόκερ».

Ο Κρίστοφερ Λόιντ, ο οποίος υποδύθηκε τον εκκεντρικό Ντοκ Μπράουν στην ταινία, δημοσίευσε μία άλλη φωτογραφία από την εκδήλωση αστειευόμενος για το διάσημο DeLorean όχημα της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον».

«Πηγαίνοντας με 88 μίλια την ώρα για την βραδιά πόκερ του @michaeljfoxorg».

Η ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις αφηγείται την ιστορία του Μάρτι ΜακΦλάι, μαθητή στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1980, ο οποίος τυχαία ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συναντά τους γονείς του.

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία μόλις 29 ετών και αργότερα ίδρυσε μία οργάνωση που ερευνά τη θεραπεία της ασθένειας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024