Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που καταλήγουν να γίνονται εντελώς αντιπαθητικά

Τα ζώδια που καταλήγουν να γίνονται εντελώς αντιπαθητικά

Τα ζώδια αυτά στην αρχή είναι συμπαθητικά αλλά έπειτα τα γνωρίζεις περισσότερο και τα αντιπαθείς

Μια γνωριμία αρκεί για να τα αντιπαθήσεις και να μην ξαναμιλήσετε. Άλλα δείχνουν στην αρχή και άλλα κάνουν στη συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ 

Στην αρχή σου αρέσει το χιούμορ του και η αμεσότητά του. Αυτή η ευθύτητα στον χαρακτήρα του όμως είναι κουραστική από ένα σημείο και μετά. Δεν του αρέσουν οι υπεκφυγές, η υποκρισία και τα υπονοούμενα, είναι ευθύς και άμεσος. Άμα θέλεις κάτι, πες του το κατευθείαν και θα δεις ότι θα σε εκτιμήσει για το θάρρος και την ειλικρίνειά σου! Πας στοίχημα ότι μετά θα τον δεις με άλλο μάτι.

ΤΑΥΡΟΣ  

Φαίνεται ευαίσθητος και συναισθηματικός οπότε δεν έχεις λόγο να μην τον συμπαθήσεις. Ωστόσο, έχοντας στενότερη επαφή μαζί του, θα διαπιστώσεις ότι εκτός από αξιόπιστος, έχει και φοβερό χιούμορ, κάτι που σημαίνει ότι τέτοιους ανθρώπους καλό είναι να τους έχεις στην παρέα σου αφού και μπορείς να βασιστείς πάνω τους και περνάς καλά!

Έπειτα όμως τα πολλά τα συναισθήματα και το δράμα θα σε κάνουν να τον αντιπαθείς. Θα είναι σα να κλαίγεται συνέχεια για τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Στην αρχή χαίρεσαι που τον γνώρισες γιατί φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον ως άτομο και ως χαρακτήρας γενικά. Στη συνέχεια όμως καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ επιφανειακό άτομο, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι που δε μπορεί να σε καταλάβει στο δικό σου δράμα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024