Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πανσέληνος Μαρτίου: Γιατί είναι σημαντική για τον εαυτό μας;

Πανσέληνος Μαρτίου: Γιατί είναι σημαντική για τον εαυτό μας;

Η Πανσέληνος του Μαρτίου τρέφει τα όνειρά σου για έναν καλύτερο κόσμο

Η Πανσέληνος του Μαρτίου τρέφει τα όνειρά σου για έναν καλύτερο κόσμο.

Αυτή η Υπερ πανσέληνος είναι η πρώτη από τις τρεις του 2020, και όλες συμβαίνουν η μία μετά την άλλη. Η πλησιέστερη και η μεγαλύτερη είναι τον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο.

Υπερσελήνη, μπορεί να είναι μια πανσέληνος ή μια Νέα Σελήνη, που συμβαίνει όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο περίγειο ή στο 90% του περίγειου – το σημείο στο οποίο η σελήνη είναι πιο κοντά στη γη, στη μηνιαία τροχιά της. Η πανσέληνος του Μαρτίου ονομάζεται επίσης και «σκουληκοσελήνη»(Worm Moon), επειδή αυτή την εποχή του χρόνου, το έδαφος αρχίζει να θερμαίνεται και επανεμφανίζονται οι γαιοσκώληκες.

Με τα φτερά της σε ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς, σε ανεβάζει στο δένδρο των ευχών σου. Να ευχηθείς αγάπη και ειρήνη. Να ευχηθείς όμως μέσα από την ψυχή σου, ούτε χλιαρά, ούτε τυπικά. Κι όχι δεν ματαιοπονείς. Μόνο πίστεψέ το και θα γίνει, ακόμη κι αν δεν γίνει.

Το πώς παίρνεις τα πράγματα έχει μεγαλύτερη αξία, από το τι συμβαίνει.

Δεν σου ζητώ να εθελοτυφλείς, μόνο να κρατήσεις επαφή με τον ανώτερο εαυτό σου. Ξέρεις ότι η κοινωνία θα αργήσει να σε φτάσει, μα δες το πνεύμα σου, σαν φάρο, που της δείχνει ένα ασφαλές λιμάνι.  Άνοιξε την καρδιά σου, βούτα στο μεγαλείο σου κι αγάπησε αυτούς που κυλιούνται ακόμη στο βούρκο του μίσους, ανίσχυρες μαριονέτες στα χέρια των ισχυρών. Ξέρεις ακόμη ότι το χρήμα κυβερνά, μα μην επιτρέψεις να σε ορίσει.

Μπες μέσα σου κι ανακάλυψε τους θησαυρούς που κρύβεις.

Τις υπερβάσεις σου κι ύστερα μοίρασέ τις στον άνεμο, να γίνουν σπόροι ελπίδας, να γεννήσουν την χαρά, να φωτίσουν τα πρόσωπα των παιδιών που η μοίρα τα καταδίκασε να ζήσουν τους πολέμους των μεγάλων, να βαριανασαίνουν φορτωμένα με τον σταυρό του μαρτυρίου. Μια καλή κουβέντα, ένα μοίρασμα αγάπης σου ζητώ.

Έναν έρωτα για τη ζωή, έναν έρωτα για την άνοιξη που έρχεται.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024