Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Oι πιο πιθανοί λόγοι που θα σε κάνουν να χωρίσεις

Oι πιο πιθανοί λόγοι που θα σε κάνουν να χωρίσεις

Οκ, κανείς δεν είναι τέλειος και δεν κρίνουμε, απλά παραθέτουμε εμπειρικά στοιχεία...

Ανάλογα με το ζώδιό σου, μπορούμε να μιλήσουμε για τις ανάγκες που έχεις από μια σχέση, αλλά και την έκβασή της.

Ο έρωτας ξεφτίζει και συχνά μετανιώνεις που είπες αυτό το «Θα σε αγαπάω…».

Εμείς σου παρουσιάζουμε με χιούμορ, το σημείο που θα σε κάνει να ξενερώνεις αμέσως, αλλά, θυμήσου ότι οι μεγαλύτερες αλήθειες λέγονται στην πλάκα…

ΚΡΙΟΣ : Άρχισες να βαριέσαι

Δεν φταις εσύ, σε πολλές περιπτώσεις μόλις μπει κάποιος σε σχέση, αρχίζει να γίνεται βαρετός και να επαναλαμβάνεται, οπότε, λογικό είναι να χάνεις κι εσύ το ενδιαφέρον σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Απαιτεί πλήρη ελευθερία

Ή είστε σε σχέση ή δεν είστε… Εσύ είσαι πιο συντηρητική, δεν ασπάζεσαι τα Σουηδικά μοντέλα, εκτός αν είναι έπιπλα. Τι πάει να πει θα βγει αντροπαρέα… Τόσο καιρό που ήταν μόνος του μέσα καθόταν;

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Άρχισε να σου σπάει τα νεύρα

Αν είναι να κάνεις μια σχέση και να σου αρχίσει ο έλεγχος πού πας, τι κάνεις και με ποιον μιλάς, ε, θα το πεις το «άντε και δε μας παρατάς»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν καταλαβαίνει ότι είσαι γυναίκα για σπίτι κι οικογένεια

Δίκιο έχεις μέχρι το Θεό, τι να λέμε τώρα; Δε γίνεται να τον ταΐζεις, να τον φροντίζεις, να τον γιατροπορεύεις και να μην έχει κάνει μια κίνηση, έστω να γνωρίσει την οικογένειά σου…

ΛΕΩΝ: Δε θέλει να σε κάνει βασίλισσα

Αν δεν καταλαβαίνει ότι είσαι η Μία και Μοναδική και δε σε κάνει βασίλισσα της καρδιάς του και του σπιτιού του, δεν έχει κανένα νόημα να κάθεσαι μαζί του… Κι εννοείται ότι δε χρειάζεται να του το πεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιλαμβάνεσαι ότι ψάχνει για υπηρέτρια

Γιατί κατά τα ψέματα, όταν μπει σε σχέση ο άντρας, τότε παθαίνει αμνησία. Ξεχνάει τις δουλειές του σπιτιού, το μαγείρεμα και τα ψώνια και περιμένει να είσαι με το δίσκο να τον σερβίρεις και να τον κανακεύεις! Το κλασικό «εσύ είσαι γυναίκα και τα ξέρεις καλύτερα» δεν πιάνει! Μάθε φίλε μου ή πάρε καθαρίστρια!

ΖΥΓΟΣ: Άρχισε να σε κλείνει μέσα και μιζεριάζεις

Έχεις κι εσύ τα δίκια σου! Αν αρχίσει το «πού να πάμε ρε μωρό, μια χαρά είμαστε στο σπιτάκι μας» ή «πάλι για ψώνια ήσουν» ή «γιατί βάφεσαι; εμένα μου αρέσεις χωρίς τίποτα στη μούρη σου», να τη βράσεις τέτοια σχέση…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν έχεις την αποκλειστικότητα

Γιατί για σένα το «σ’ αγαπώ» έχει βαρύτητα, δεν το πετάς έτσι για να γεμίσεις το κενό της ώρας! Ή θα είστε για πάντα μαζί, θα είσαι η πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων του ή καθόλου. Τέλος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άρχισε να σου κάνει παρατηρήσεις

Δεν κατάλαβα; Έτσι δεν ήσουν, όταν σε γνώρισε, όταν σου την έπεσε; Γιατί να γίνεις κάτι άλλο τώρα και να σε πρήζει με τα «μην» και τα «δε»… Όχι, αγάπη μου! Εκεί είναι η πόρτα..

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε βλέπει σαν άλλη «μαμά»

Δεν, δεν… Εσύ θέλεις τον άντρα στιβαρό, αρχηγό, να τον σέβεσαι, να τον εκτιμάς, όχι να σκούζει και να κλαίγεται στην πρώτη αναποδιά. Grow up mister ή βρες μια άλλη που ψάχνει παιδί για υιοθεσία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε θεώρησε δεδομένη

Τι κακό κι αυτό! Μην δείξεις λίγο συναίσθημα παραπάνω, μην είσαι πιο ελαστική, πιο δημοκρατική, τσουπ, αμέσως ο άλλος να το εκμεταλλευτεί και να νομίζει ότι είσαι σιγουράκι… Μα, την Υδροχόο; Πας καλά αγόρι μου;

ΙΧΘΥΕΣ: Σε υποτιμά

Αν σε κοροϊδεύει, τα ζητάει ο οργανισμός του! Και χίλια δίκια θα έχεις, όχι μόνο να βρεις τον αντικαταστάτη του που θα είναι πολύ καλύτερος, αλλά και να εξαφανιστείς μαζί του, χωρίς να δώσεις σημεία ζωής.

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024